AK Parti'de 'Aliağa' krizi: 4 istifa birden!
Cumhur İttifakı kapsamında MHP listelerinden meclise giren 4 isim, AK Parti İl Başkanı Sürekli'nin tutumunu eleştirerek parti üyeliğinden ve belediye başkan yardımcılığından istifa edip mecliste MHP rozetini de çıkarma kararı aldı.
Yayınlanma :
10.07.2019 15:44
Güncelleme :
10.07.2019 15:44
Serhat Aras, Eda Kılıç, Ferhat Lek ve İbrahim Halil Özer hazırladıkları metinle AK Parti’den Aliağa Belediye Başkan Yardımcılığı’ndan, MHP Aliağa Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa ettiklerini açıkladı. 4 isim bağımsız meclis üyesi olarak görev yapacaklarını duyurdu. 
4 ismin ortak istifa metninde AK Parti İl Başkanı Sürekli'nin kendileriyle yapılan toplantıda baskıcı ve zorlayıcı bir tutumla MHP meclis üyeliğinden istifa etmeleri gerektiğini söylediği vurgulandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: