Reklam

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ NECİP NASIR ASKON’U ZİYARET ETTİ

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesini ziyaret etti.

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ NECİP NASIR ASKON’U ZİYARET ETTİ

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesini ziyaret etti.

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ NECİP NASIR ASKON’U ZİYARET ETTİ
17 Eylül 2018 - 12:40

Ak Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesini ziyaret etti.

ASKON Yönetim Kurulu Toplantısında katılarak Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Toplantıda ülkemizdeki mevcut ekonomik durumla alakalı değerlendirmelerde ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Özellikle iş dünyasının yaşadığı sorunların çözümü noktasında bir köprü vazifesi göreceğini ifade eden Necip Nasır, STK'ların önemine dikkat çeken Nasır: “İzmir iş dünyası ve Ankara arasında bir diyalog eksikliği olduğunu gördüm ve kopukluğu gidermek için milletvekili adayı oldum. Çok şükür halkımız teveccüh göstererek beni vekil yaptı. Bundan sonra bana düşen, sorunlara doğru teşhisi koyup çözüm üretmektir. Bunun için iş dünyasıyla her türlü işbirliğine ve çözüm önerisine açığım diye konuştu.

Nasır sözlerine şöyle devam etti; Anadolu’yu yurt yaptığımızdan buyana milletin üzerinde oynanan oyunlar tarihin koşullarına göre şekil değiştirerek devam etmiştir. Haçlı seferleri ile,60 ihtilali ile,80 ihtilali ile 28 şubat ile gezi eylemleri 17-25 aralık ile 15 Temmuz ile bu ülkenin bu milletin üzerinde oynan oyunlar farklı şekillerde tezahür etmiştir. 3 hatfa öncede yaşadığımız ekonomik saldırıda 15 Temmuz gibi bir darbe harekedir. Biz tehditlere boyun eğmeyen ve dik durmayı başarabilen bir ülkeyiz. Türkiye güçlü potansiyeli ve dayanışma ruhuyla hareket ederek her türlü haksız ekonomik saldırı ve hareketi etkisiz bırakacak kudrettedir. Diye konuştu.

DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti İzmir milletvekili Necip Nasır'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü, ülke olarak ekonomik bir seferberlik başlatmak gerektiğini vurguladı.

“Ülkemizin ve hükümetimizin yanındayız” mesajını veren Gücü, her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarının altını çizdi; herkesin elini taşın altına koymasının önemine vurgu yaptı.

Ülke olarak yaşanan sıkıntılara karşı güçlü bir ekonomi politikası da uygulanması gerektiğine dikkat çeken Şerafettin Gücü, hem vatandaşların hem de kamunun tasarruf yapmasının doğru olacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum