Reklam

AK Parti Karabağlar adayı Tunç, Mardinli hemşehrileriyle bir araya geldi

Eski Karabağlar Kaymakamı ve AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, Mardin Ömerli Anıttepe Derneği'nde düzenlenen toplantıda, hemşehrileriyle bir araya gelip, desteklerini istedi.

AK Parti Karabağlar adayı Tunç, Mardinli hemşehrileriyle bir araya geldi

Eski Karabağlar Kaymakamı ve AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, Mardin Ömerli Anıttepe Derneği'nde düzenlenen toplantıda, hemşehrileriyle bir araya gelip, desteklerini istedi.

AK Parti Karabağlar adayı Tunç, Mardinli hemşehrileriyle bir araya geldi
26 Mart 2024 - 11:28

Gazetem İzmir / Burak Solak - Eski Karabağlar Kaymakamı ve AK Parti'nin Karabağlar Belediye Başkan adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmaları kapsamında Mardinli hemşehrileriyle bir araya geldi. Mardin Ömerli Anıttepe Derneği'nde düzenlenen toplantıya Tunç'un yanı sıra Gazetem İzmir TV / Erkekçe TV İmtiyaz Sahibi Salih Erkek ve dernek üyeleri de katılım gösterdi. Toplantıda, Karabağlar'ın geleceği ve bölge halkının beklentileri üzerine samimi bir toplantı gerçekleştirildi.

Tunç, Mardin kökenli vatandaşların taleplerini dinleyerek, belediyecilik vizyonunu ve projelerini paylaştı. Hemşehrileriyle buluşmasında sıcak bir atmosfer oluşturan Tunç, seçim sürecinde Karabağlar'ın her kesimine eşit hizmet götüreceğini vurguladı. Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Mehmet Sadık Tunç'un adaylık dönemindeki kararlılığı ve halkla iç içe bir yönetim anlayışı sergilemesi dikkat çekti.

Yerel seçimlerde karar verirken, ülke ekonomisinin veya ülkede yaşanan benzer olumsuzlukların değerlendirilmemesini, hangi adayın ilçesi için hizmet verebileceğine dikkat ederek bir seçim yapılmasını vurgulayan Gazetem İzmir TV / Erkekçe TV İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, "Aslında daha farklı bir toplantı düzenlemeyi planlıyorduk. Yaklaşık 5000 kişilik miting tarzında bir toplantı. Fakat acil bir durum olduğu için, liderlerimizin katılım gösterdiği bu toplantıyı sizlerle gerçekleştiriyoruz. Bazıları pahalılıktan bahsediyor...Pahalılık Mehmet Sadık Tunç’un suçu değil. Emeklilerimize bir zam yapıldı. O zamdan 20 gün önce, hemen fırsatçılar, stokçular faaliyete geçtiler. Etiketlerini değiştirdiler. Gelelim bugüne. Ramazanda ne oldu? Yine o fırsatçılar, fırsat buldular, yine zamlarını yaptılar. Burada ne merkezi hükümetin ne Mehmet Sadık Tunç’un hatası var burada. Bu tamamen fırsatçıların ve çakal stokçuların günahıdır." ifadelerinde bulundu.

Kaymakamlık dönemlerindeki günlerinde, Karabağlar halkına göstermiş olduğu hizmetleri ve kapısının herkese açık olduğunu hatırlatarak, kendisini bu yolda desteklemelerinin bir vefa borcu olduğu belirten Erkek," Mehmet Sadık Tunç’a gelince… Kendisi akrabamdır. Ama akrabam diye hiçbir zaman için başka adaylara karşı onu koruyup, diğerlerini görmezden geldim diye bir şey yok. Şimdi soruyorum; Mehmet Sadık Tunç, yıllardır, Kaymakamlık yaptığı bir ilçede, herkese kapısını açık tuttu mu? Herkesin elini tuttu mu? Sıkıntıları olan insanların yardımına koştu mu? Fakir fukaranın yardımına koştu mu? Emeklilere yardımcı oldu mu? Engellilere yardımcı oldu mu? Olmadı diye varsa, Allah onu muhakkak cezalandırır." dedi.

"YİĞİDİN HAKKINI YİĞİDE VERİN"

Partileri tarafından Karabağlar Belediye Başkan Adayı gösterilen herkesi araştırıp, kimin Karabağlar'a daha çok hizmet ettiğinin görmezden gelinmemesini söyleyen Erkek, "Şuan karşısında Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir belediye başkan adayı var. Ben asla laf atmadım. Asla kötü bir cümle kullanmam ona karşı. Ama şunu söyleyeyim. Mehmet Sadık Tunç’u araştırın. Helil Hanımı araştırın. Kim iyiyse, kim çalışkansa, kim bu Karabağlar’a katkı sağladıysa, yiğidin hakkını da yiğide verin. Mehmet Sadık Tunç’u göz ardı etmeyin. Bugün ben başka bir yere gidiyordum. Son dakika bana bir mesaj geldi, “Mehmet Sadık Tunç, bizim derneğimize, can  dostlarımızla, can akrabalarımızla bir toplantı yapacak” diye. Menderes’e gidecekken, siz dostlarımıza, akrabalarımıza hitap etmek için, sizlerle bir arada olmak için hemen buraya geldim. Mehmet Sadık Tunç’un akrabam olduğu için konuşmuyorum. Mehmet Sadık Tunç yiğittir. Yiğidinde hakkını vermek Karabağlar halkı için bir vefa borcudur. İlerleyen günlerde yine, bir toplantı yapıp, yaklaşık 5 bin dostumuz, akrabamızla bir arada olmak istiyorum. Bizlere öyle bir organizasyon yakışır. Bütün yüreğimle söylüyorum, Mehmet Sadık Tunç’a sahip çıkın. Bir daha asla böyle bir belediye başkanı bulamayacaksınız. 19 yıl Karabağlar’ı ilçe yapmak için uğraştım. Kurucu meclis üyeliğini yaptım, Meclis Başkan Vekilliğini yaptım. Karabağlar’a sahip çıkın. Mehmet Sadık Tunç’u sizlere emanet ediyorum. Hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Allah emanet olun." dedi.

"KAYMAKAMLIK DÖNEMLERİNDE YAPTIKLARINA ŞAHİDİZ"

TBMM  27. Dönem İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Mehmet Sadık Tunç'un, Karabağlar'a olan aşkı sayesinde, kaymakamlık makamını bırakıp, Karabağlar halkına hizmet için bu yolda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, "Valilik çok özel bir makam. Ama insanın yüreğinde aşk olunca, insanı belediye başkanlığı sürecinde, Karabağlar’a hizmet yolunda böyle yollara düşürüyor. Böyle bir görevin sorumluluğun alarak, bu hizmete soyunduğu için bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum kendilerine. Az önce Salih Abi bahsetti. Kaymakamlık döneminde şahidiz yaptıklarına. Makamına herkese açtığına, hiç kimseyi ötekileştirmeden, ötekileştiren bir dil kullanmadan, fırsat eşitliği ilkesini tüm Karabağlar’a, “Biz Birlikte Türkiye’yiz” anlayışını yaydığı için ben şahidim. Sizlere şunu söylemek istiyorum; Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar. Ben bir Roman çocuğuyum. Hamdolsun rabbim nasip etti milletvekilliği de yaptım. Beni en çok eleştirenler romanlar oldu. Çok da hizmet yaptığıma inanıyorum. Ama konuda Mardinliler çok şanslı. Bugün Konak’ta da, Karabağlar ’da da, Gaziemir’de de, Mardinli adayınız var. Biz şunu çok iyi biliyoruz. Günü geldiğinde Mardinliler tek yürek olur. O sandıkta hep beraber adaylarını destekleyecektir. Az önce sayın başkanda ifade etti biz isteseydik Mardinliler olarak 5 bin kişilik de, 10 bin kişilik de toplantılar yapardık. Ama burada ki arkadaşlar, her biri bir temsil makamına sahip, her biri binlerce insana ulaşabilir. İnşallah bunu sizler anlatacaksınız. İnşallah 31 Mart gecesi Karabağlar’ın her meydanında o halayları çekeceğiz. " ifadelerinde bulundu.

"EVİME GELDİM"

Konuşmalarına "Evime geldim" diyerek söze başlayan, AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç," Bugüne kadar her konuda destek olmaya çalıştınız. Sağ olun destek oldunuzda. Aslında Cemal Bey az önce çok güzel bir şey söyledi. Biz hep şu iddiada bulunduk; Bu şehirde nüfusumuz çok fazla. Gerek Mardinlilerin, gerek Doğu ve  Güneydoğulular olarak nüfus çok fazla dedik. Ama temsilde yeterince bizim hakkımız verilmiyor şeklinde serzenişimiz, haklı sitemimiz vardı. Biz de birlik beraberlik içinde oluruz bizi aday yaparsanız dedik. AK Parti bize dedi ki; "Madem siz kendinize çok güveniyorsunuz, nüfusumuz çok diyorsunuz, böyle bir destek var ise, biz bir aday değil üç aday veriyoruz. Hatta Doğu ve Güneydoğulular içinde beş tane veriyoruz." dendi. Konak, Karabağlar, Gaziemir haricinde Bayraklı' da Erzurumlu bir hemşerimiz Kars 'lı bir hemşerimiz aday oldu. İzmir'in merkezi ilçeleri, toplamda İzmir nüfusunun yarısından fazlasını yapıyor. Şimdi AK Parti burada şunu yaptı işin gerçeği. Bize hemşerileriniz madem bu kadar sitem etti meydan sizin sorumluluğunuzu yerine getirin dediler. Değerli hemşerilerim biz şunu biliyoruz. Hemşerilerimizin tamamı aynı partiye oy vermiyor. Biz bunu biliyoruz ve saygı da duyuyoruz. Genel seçim olduğu zaman, hangi hemşerimiz hangi siyasi partiye inanıyorsa haliyle gidip oraya oy verecek. Burada bir diyeceğimiz olmadı olamaz. Ama söz konusu yerel seçim olduğu zaman İzmir'de iki partinin kazanma şansı var. Başka bir partinin kazanma olasılığı halihazırda şuan yok gibi görünüyor. Kazanma olasılığı olan Bu partiler de belli zaten Adalet Kalkınma Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi." diye konuştu.

"YEŞİL ALAN VE DOĞALGAZ VAAT ETMEKTEN UTANIYORUM"

Son otuz yıldır süregelen yönetim şeklini eleştiren Tunç, "Biz hemşerilerimizle, hemşeri olmaya bir kenara bırakalım, kim olduğumuzu da bir an için unutalım. Otuz senedir bu şehri yöneten partinin şehri getirdiği hal ortada. Buralara girmiyorum bile. Ben de diyorum size doğalgaz getireceğimden demekten bundan emin olun utanıyorum. Yeşil alan vaat etmekten utanıyorum. Spor kompleksi vaat etmekten utanıyorum. Yoldan bahsediyoruz kaldırımdan bahsediyoruz bunlar en ufak bütçeli en küçük belediyede bile artık halledilmiş problemler. İzmir'in dışına çıktığımızda Ömerli'ye, Mardin'e, Midyat'a gittiğinizde Manisa'ya, nereye giderseniz gidin doğru dürüst belediyeciliği  zaten görüyorsunuz. Ama maalesef İzmir'de yaşadığımız bölgeye bakın. Burada doğru dürüst bir imar planı olsa, Karabağlar'ın çoğu yerinden ev almaya bütçe yeter mi? Doğru dürüst bir imar planı olsa yeşil alanı olur, sosyal tesisleri olur, spor tesisleri olur, geniş caddeleri, otoparkları olur. Burada doğru dürüst bir imar planı olsa depreme dayanıklı evler olur. Bütçe yetmez ki muhteşem bir manzarası var. Ama maalesef Bostanlı'ya, Güzelbahçe'ye, Göztepe'ye hizmeti layık görenler bu bölgelere hizmeti layık görmediler. Otuz senedir şuan sizi görüyorlar mı? Maalesef görmüyorlar. Merak etmeyin görmeyecekler de. Emin olun onların bakışı belli niyeti belli. Şimdi benim sizden istirhamım, ben size baştan söyledim size siyaset yapmayacağım, ben evime geldim. Sizden ricam ben herkese ulaşamıyorum bakın günlerdir koşturuyorum benimle birlikte koşturan arkadaşlarım da kardeşlerim de var. Çok sayıda kardeşim koşturuyor. Bütün hepsinden Allah razı olsun canla başla koşturuyorlar. Ramazan abim ,Galip kardeşim, Seyit abim öyle Salih Erkek abim öyle Mesut kardeşim öyle canla başla koşturuyor ve daha ismini sayamadığım çok isim ben görüyorum her biri canla başla koşturuyor ve emin olun hemşerilerimin bu koşturması olmasaydı ben çoğu noktaya ulaşamayacaktım." dedi.

"BİZE DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAMAMIZ LAZIM"

Seçime az bir süre kala, herkesten en az bir kişiye ulaşmasını isteyen Tunç, "Emin olun ki İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızdan sonra en çok tanınan aday benim. Gittiğim her yerde insanlar Kaymakamlık dönemimden bahsediyor ve çok şükür güzel bahsediyor. Bakın bu yüksek tanınırlığa rağmen, biz herkese ulaşamıyoruz. İlçede 500 bin nüfusu var. 372 bin seçmeni var. Dolayısıyla, burada sizlere büyük işler düşüyor. Bakın bir haftamız var. Sizlerden rica ediyorum, lütfen kimse bir ikiyi küçümsemesin. Bir kişi, bir kişiye, bir kişi iki kişiye ulaşabilir. Bizim neden az kişiye ulaşıyorsun diyecek halimiz yok. Ama lütfen arkadaş çevrenizden kim var kime ulaşabiliyorsanız lütfen benim için bizim için ulaşın. Bakın biz Mardinliler ve Doğulular olarak bize duyulan güveni boşa çıkarmamamız lazım. Bu seçimi kazanmamız lazım açık söyleyeyim size. Kazanmadığımız taktirde diyecekler ki kusura bakmayın size daha ne kadar şans verelim. Yani hatta diyecekler ki Kaymakamınıza çok güveniyordunuz demeyecekler mi? diyecekler. " ifadelerinde bulundu.

AK PARTİ'NİN EN İDDİALI OLDUĞU İLÇE KARABAĞLAR'DIR

Yerel seçim sürecinde, Karabağlar'ın, AK Parti'nin en iddialı olduğu ilçe olduğunu söyleyen Tunç, " Karabağlar, AK Parti'nin en iddialı olduğu ilçelerdendir. Ben merkezdeki Buca'dan da Konak'tan da daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Eminim ki sizlerde aynını düşünüyorsunuz. Bu sebeple bizim bu seçimi muhakkak kazanmamız lazım. "dedi.

BÜTÜN ANKETLERDE ÖNDEYİZ

Bu zaman kadar yapılan anketlerin hepsinde önde olduklarını belirten Tunç, "Şu ana kadar olan anketlerde de sizlerin sayesinde çok şükür hiç geriye düşmedik. Hala öndeyiz ve önde bitireceğiz buna da hiç şüphem yok. Şuan mevcut farkı da kapatmaları mümkün değil artık." dedi.

TUNÇ'TAN, KINAY'A ELEŞTİRİ 

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayının Bornova'dan gelerek Karabağlar'ı yönetmesine talip olmasını eleştiren Tunç, "Bornova'dan getirdiği adayı mı anlatacaklar? Karabağlar'ın içini bilmeyen sorunlarını bilmeyen, Karabağlar'da navigasyonla gezen insanlara mı teslim edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE BİRLİKTE CENNET GİBİ BİR YER HALİNE GETİRECEĞİZ"

Kentsel dönüşümün Karabağlar için önemini sürekli vurgulayan Tunç, " Belediyeyi aldığımızda emin olun şu bulunduğumuz mahalleyi kentsel dönüşüm kapsamına alıp, inşallah cennet gibi bir yer haline getireceğiz. Siz bakmayın birilerinin gelip yok evlerinizi yıkacaklar yok kentsel dönüşüm değil rantsal dönüşüm ... Bunlar afedersiniz, artık çok basit tabirle ahlaksızlıktan başka bir şey değil artık . İnsanları korkutmaktan başka bir şey öğrenmemişler. Keşke onlarda bir çözüm önerisi sunsalar." dedi.

"TAAHHÜTNAMEYİ İMZALAMADILAR"

Mahalleler Birliği'nin kendilerine sundukları kentsel dönüşüm taahhütnamesinin, CHP Karabağlar Belediye Başkan adayı Helil Kınay tarafından imzalanmamasını eleştiren Tunç, " Burada, Mahalleler Birliği yönetim kurulu üyesi Seyfettin Dağ bizimle. Bundan 3-4 hafta önce bir toplantı yapıldı. Toplantıda siyasi partilerin adaylarına Mahalleler Birliği bir şey söyledi. Bizim yedi maddelik bir taahhüt listemiz var lütfen bu yedi maddeyi okuyun, toplantıya hazırlıklı gelin dendi. Bana da, Cumhuriyet Halk Partisi adayına da diğer Parti adaylarına da verildi. Ama işin gerçeği, bütün beklenti bu taahhütnameyi AK Parti ve CHP adayı imzalayacak mıydı? Çünkü, arkadaki arkadaşlarımızın kazanma ihtimalini düşünmedikleri için  oraya bakmayı düşünmüyorlar. Toplantı günü biz oraya gittik. Arkadaşlarımızdan o toplantı salonunda olanlar vardı. Ben çıktım dedim ki: "Bakın biz yerinde dönüşüm yapacağız. Hiç kimse mahallesinden bir yere gitmeyecek, komşuları ile kalmaya devam edecek. İkincisi, bir imar planı yapacağız. Bunun detaylarına mühendisler karar verecek. Bu 700 metrekare olur, 800 metrekare olur, ne ise artık. Mühendisler teknik olarak belirleyecek. Üçüncüsü biraz önce size bahsettiğim otoparkıdır, yeşil alanıdır, spor tesisidir, ibadethanesidir, okuludur, kısaca çağdaş bir şehirde ne olması gerekiyorsa bu mahallelerde olması için gereğini yapacağız geri adım atmayacağız." dedi.


"VATANDAŞIN CEBİNDEN TEK KURUŞ ÇIKMAYACAK"

Kentsel dönüşüm çerçevesinde yapacağı projelerden, vatandaşa ekonomik olarak hiçbir şekilde yük bindirmeyeceklerini belirten Tunç, "Şimdi bunları söylediğimiz zaman yine önemli bir noktadır vatandaşın cebinden tek kuruş çıkmadan yerinde dönüşüm kentsel dönüşüm yapacağım dedim. Bunları sağlamak için ne yapmak gerekiyor tek seçenek var başka seçenek yok yapacağım imar düzenlemesinde size yeteri kadar kat artışı vereceğiz. Doğru fiyat artışı verirsek ,imar planlamasını ona göre yaparsak, gücünüz yeterse siz yaparsınız yetmez ise müteahhitlerle gidip anlaşırsınız. Bakın biz sadece vatandaşın hukuki ve teknik destek almasını sağlayacağız. Yoksa sadece açık söyleyeyim bizim belediye olarak evleri tek başına yapmak gibi bir durum yok. Biz bunların tamamını anlattık. Halil başkanım bize taahhütnameyi getirdiler, biz imzaladık. Daha sonra bize sürekli," bunlar evinizi yıkacaklar" öyle böyle peşkeş çekecekler buradan gönderecekler diye, 12 yıldır ev ev dolaşan Cumhuriyet Halk Partisi adayları çıktı, söylemimde bir eksiklik varsa arkadaşlarda bunu düzeltebilirler, çünkü diğer adaylarda toplantıdaydı. Hanımefendi çıktı sarayın rejiminden bahsetti, enflasyondan bahsetti, adaletten bahsetti, oradan yetinmedi Fenerbahçe Galatasaray maçını anlatmaya başladı, o yetmedi İngiltere'ye gitti orda Londra'da tatil nasıl yapılır ondan bahsetti, Çeşme'ye geldi Çeşme'yi anlattı, ama bir türlü kentsel dönüşümü anlatmadı. Kentsel dönüşümü anlatmayınca biz itiraz ettik. Dedik ki burada tek bir gündem maddesi var bu da kentsel dönüşümdür. Lütfen kentsel dönüşüm ile ilgili 12 yıldır bir algı oluşturuyorsunuz vatandaşın beynini bulandırmaya çalışıyorsunuz, fikrini çekmeye çalışıyorsunuz, sizin çözüm öneriniz nedir bunu anlatın dedik. Hanım efendi tekrar söz aldı tekrar Fenerbahçe Galatasaray maçına döndü yine kentsel dönüşümü anlatmadı. Ve mahalleler birliğinin imzalamasını istediği taahhütnameyi yine imzalamadı. Ben imzalamıyorum deyip çekip gitti."dedi.

"KARABAĞLAR'IN HİÇBİR MAHALLESİNİ BİLMİYOR"

Helil Kınay'ın Karabağlar hakkında pek bilgisi olmadığını belirten Tunç, " Bornova'ya aday olacağım diye, sabah akşam ben Bornova'yı düşünüyorum diyen bir hanımefendiyi, nasıl olsa siz tıpış tıpış seçiyorsunuz diye alıp Karabağlar'a getirdiler ve hanımefendi Karabağlar'ın hiçbir Mahallesini bilmediği için, hiçbir sorununu bilmediği için, ortalıkta bir pop sanatçısı gibi dolaşıp duruyor. Ezberi bozuk plak gibi üç beş tane siyaset cümlesi var; eşitlik, adalet, demokrasi ve kadın hakları... "ifadelerinde bulundu.

CUMHURBAŞKANIMIZ KARABAĞLAR'I ÖZELLİKLE İSTİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesinde, kendisinin Karabağlar'ı kazanmalarını gerektiğini ve kazandıkları andan itibaren desteklerini esirgemeyeceğini belirten Tunç," Cumhurbaşkanımız özellikle Karabağlar'a çok ciddi destekte bulunuyor. Buna emin olun. Bizzat bana söyledi, sen seçimi kazan, ne sorununuz var ise ben sana yardımcı olacağım her türlü desteği vereceğim dedi. Açık söyleyeyim Karabağlar Belediye Başkanlığı göründüğünden çok daha zor bir görev. Çünkü Karabağlar'da belediyecilik anlamında hiçbir şey yapılmamış. 2024 yılında hala imar planı olmayan bir belediye düşünebiliyor musunuz? Sene 2024 ve imar planı yok. Şimdi bunlar nasıl belediyecilik yapsınlar? İmar planı olmayınca şu mahalleye nasıl sağlık tesisi yapacaklar? Yapamazlar ki, onun için elimizde bir fırsat var. Çok konforlu bir mesleği bilerek bıraktım. Sizin bu yıllardır birikmiş olan problemlerinize, bir evladınız olarak çözüm olmak için aday oldum. Vallahi yoksa aday olmazdım. Gayet konforlu bir mesleğim vardı. Çok rahat yaşamımı sürdürebilirdim, ama inanın sizi görmezden geldikleri için aday oldum." ifadelerinde bulundu.

Tunç'un açıklamaları sonrasında, kendisine söz verilen Karabağlar Mahalleler Birliği Başkanı Halil Ecevit, " Biz Mahalleler Birliği Başkanları olarak, Mehmet Sadık Tunç'un karakaşı kara gözü için değil, somut ve soyut olarak gösterdiği tevazu, hepimiz için, karşılarına sunduğumuz taahhütnamemize gösterdikleri ilgi, yıllardır alamadığımız haklarımızın, çocuklarımızın özel ihtiyacı olan Telekomünikasyon hizmeti ki yıllardır verilmedi. Mehmet Sadık Tunç, bizlerin sorunlarına değindi. Mülkiyet hikayesini zaten anlatmama gerek yok. O mahallelerimiz için, hepimiz için büyük bir karar. 200 bin lira verip arsa bedelinizi alacakken, Sayın Başkan bunun taahhüdünde bulundu. Biz doğrumuzu her yerde söylüyoruz. Taahhütnamemizi de,  sosyal medyamızda da çok açık deklare ettik dedik ki burada ki halkın feraseti büyüktür taahhütnamesini imza atanın hakkını verir atmayanın da hakkını veririz. 35 yıldır bu mahallede oturuyorum bu mahallenin bütün çilesini sizlerle beraber çektik sefasını sizler çekin. Birlikte çalıştığım hanımefendi, bildim bileli nerede bir 6 oku görürse oradadır. Ama bugün birlikte gezdiğimizde şunu söyledi; Elinde senin oy pusulan var, benim dedi oy pusulasını bu zarfa atacaksınız, birini de Mehmet Sadık Tunç'a atacaksınız diyorsa aslında burada bir de devrim gerçekleştirmiştir" ifadelerinde bulundu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum