Reklam

AK Partili aday Cemal Bekle konut sorununa el atıyor...

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Cemal Bekle, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

AK Partili aday Cemal Bekle konut sorununa el atıyor...

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Cemal Bekle, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

AK Partili aday Cemal Bekle konut sorununa el atıyor...
13 Haziran 2018 - 17:14

Cemal Bekle, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Serdar Kısa ve yönetimini ilçe binasında ziyaret etti, ilçe yöneticileriyle birlikte esnaf ve vatandaşla buluştu. Urla’da Roman mahallesini ziyaret eden Cemal Bekle, Çeşme’de ilçe yöneticilerinin eşliğinde kapı kapı dolaştı. Roman vatandaşların sorunlarını çok iyi bildiğini vurgulayan Bekle, Roman vatandaşların barınma konusunda daha iyi koşullara kavuşacağı konutlar üretmeyi hedeflediklerini söyledi. Tepecik’te iftar yemeğine katılan Vekil Adayı Bekle, Karabağlar’daki Ramazan eğlencesinde oda başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ZİYARETLER SÜRÜYOR

Hüseyinoğulları Nikah ve Düğün Salonlarının işletme sahipleri Eshat - Sedat Bozkurt ve Ege Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı İbrahim Bengi'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Bekle, burada İzmir’in sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili istişarede bulundu. İzmir Kahveciler Odası ve İzmir Sevenler Platformu’nun Cafe Binnur’da düzenlediği Ramazan eğlencesine katılan Bekle, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık ile yöneticileri, meclis üyeleri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu ile diğer esnaf odası başkanları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNACAK

Urla’da Roman vatandaşların yaşadığı mahalleyi ziyaret eden Cemal Bekle, barınma konusundaki problemlerini paylaşan vatandaşın sorunlarına çare olacak çözümleri ilgili birimlere sunacağını söyledi. Romanların yaşam standartlarını yükseltecek projeler için çalışacağını belirten Bekle, “Urla’da yaşayan Roman vatandaşlarımızın barınma sorununu çözmek önceliğimiz olacak. Roman Stratejik Eylem Planı çerçevesinde TOKİ ile işbirliği yaparak, Romanların yaşam dokusuna uygun evler inşa etmeyi hedefliyoruz. Buradaki amacımız, vatandaşlarımızın deprem gibi doğal afetlerden koruyacak, can güvenliğini sağlayacak binalar inşa etmek ve daha yaşanabilir konutlar üretmek” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum