Reklam

AK Partili Kaya’dan Kocaoğlu’na: Samimi değilsin

İzmir Körfez Geçiş Projesi ile ilgili olarak 4 belediyenin verdiği olumsuz rapor sonrası tartışmalar alevlendi. AK Parti İzmir Milletvekili Atila Kaya, kendisine yüklenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu sert bir dille eleştirdi.

AK Partili Kaya’dan Kocaoğlu’na: Samimi değilsin

İzmir Körfez Geçiş Projesi ile ilgili olarak 4 belediyenin verdiği olumsuz rapor sonrası tartışmalar alevlendi. AK Parti İzmir Milletvekili Atila Kaya, kendisine yüklenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu sert bir dille eleştirdi.

AK Partili Kaya’dan Kocaoğlu’na: Samimi değilsin
12 Şubat 2017 - 15:10

 İzmir’de yapılması planlanan Körfez Geçiş Projesi ile ilgili olarak Narlıdere, Balçova, Çiğli ve Karşıyaka belediyelerinin olumsuz görüş bildirmesinin ardından tartışmalar bitmek bilmiyor. Atila Kaya’nın ‘istemezükçüler’ eleştirisine “projeye karşı değiliz, öneri hakkımız var” demişti.

Vekil Atila Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yanıt gecikmedi. Kaya, yaptığı paylaşımda Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na samimiyet üzerinden yüklendi.  Kaya, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda devam eden tramvay inşaatında taşıt alt geçidinin su basmasını örnek göstererek ‘her işiniz yarım yamalak’ dedi. Vekil Atila Kaya, şunları söyledi:

“Narlıdere, Balçova, Karşıyaka ve Çiğli Belediyeleri'nin Körfez Geçişi'ne 'hayır' demesi üzerine; İzmirliler sizi affetmeyecek demiştik. Dört ilçe belediyesine seslendik, yanıt Büyükşehir'den geldi. Sn.Kocaoğlu, İzmir'in kamu yatırımlarından yeterli payı alamadığını iddia etmiş. İzmir'e yapılan yatırımlar, kazandırılan eserler ortada. Daha nice yatırımlar yapılırdı, ancak bunları engelleyenler de ortada. İzmir'de her yapılan iyi şeye 'hayır' diyenler, her yatırımın önüne set çekenler, "İzmir yeterli yatırım almadı" demesinler, komik oluyor!

Adnan Menderes Havalimanı'nı yapalım; "hayır, istemezük..." İzmir'e 1,5 yıl kaybettirdiniz. Konak Tüneli'ni yapalım; "hayır, istemezük..." İzmir'e 1 yıl kaybettirdiniz. Stadyumları yapalım; "hayır, istemezük..." İzmir'e 3 yıl kaybettirdiniz. İzmir Körfez Geçişi'ni yapalım; "hayır, istemezük..." Yine İzmir'in yıllarını heba etmek istiyorsunuz. İnanın, "hayır, istemezük..." dediğiniz o kadar çok şey var ki, çetelesini tutmaktan yorulduk. Bir bırakın kardeşim, bırakın İzmir gelişsin.

HER İŞİNİZ YARIM YAMALAK

Her konuştuğunuzda birilerini eleştiriyorsunuz. Oysa her işiniz yarım yamalak, baştan savma. Bir tarafta mega projelere, dev yatırımlara imza atanlar, bir tarafta da hem hizmet etmeyip hem de laf kalabalığı yapanlar. Projeyle ilgili öneriler yapıyorum demişsiniz. Hatırlatmak isterim, 1 yıldır Körfez Geçiş Projesi'ni tartışıyoruz. Bu süreçte defalarca Başbakanımız, Bakanımız ve bizlerle bir araya geldiniz. Sayısız ortak programda buluşma imkanı oldu. Niye o aşamalarda kamuoyu önünde önerilerinizi dile getirmediniz de 1 yıl sonra şimdi söylüyorsunuz. Hiç samimi gelmiyor.

GELİN, SAMİMİ OLUN!

Yatırımları engellemeyin, hizmetlere karşı durmayın, İzmir'in gelişmesinin önüne set çekmeyin. Gelin, İzmir için hep birlikte çok çalışalım. Her zaman diyoruz; İzmir'i en çok seven, İzmir'e en çok hizmet edendir. Zaman, fazla konuşma zamanı değil fazla hizmet zamanıdır. Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım'ın dediği gibi; Söz konusu İzmir olunca geri kalan her şey teferruat olur. Bizim sevdamız İzmir'dir.

Sn. Kocaoğlu'na ve yerel yöneticilere tavsiyem, "Her şeye hayır diyeceklerine, önce İzmir" demeleridir. Gelin, samimi olun. Siyasi hesapları bir kenara bırakın. İzmir'e ve İzmirli hemşehrilerimize hizmette birlik olalım...”

YORUMLAR

  • 0 Yorum