Reklam

Alpay Özalan kendini videoyla anlattı

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı eski Milli Futbolcu Alpay Özalan, kendisi hakkında merak edilenleri çektiği bir videoyla paylaştı.

Alpay Özalan kendini videoyla anlattı

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı eski Milli Futbolcu Alpay Özalan, kendisi hakkında merak edilenleri çektiği bir videoyla paylaştı.

Alpay Özalan kendini videoyla anlattı
06 Haziran 2018 - 16:10

Karşıyaka Stadı’nın yapım sürecinin takipçisi olacağını kaydeden AK Parti İzmir 2’inci bölge 2’inci sıra milletvekili adayı Alpay Özalan, “Bir defa ben bu davanın adamıydım. İzmirimize ve ülkemize hizmet etmek için tabi ki de AK Parti’den adaylığımı koyacağım. Ben bir İzmir çocuğuyum. Bana İzmirliler sahip çıkmayacak da kim sahip çıkacak?” dedi.

127 kez Milli Takım forması giyen 4 kişiden biri olduğunu, başından beri AK Parti’nin davasına inandığını, İzmir Karşıyaka Örnekköy doğumlu olduğunu, İzmir’e ve Türkiye’ye hizmet etmek için AK Parti’den başka bir partiyi zaten düşünmediğini belirten AK Parti İzmir milletvekili adayı Alpay Özalan, İzmirlilerin kendisine sahip çıkacağına inandığını belirten bir konuşmayla kısa tanıtım videosunu sonlandırdı.

BANA İZMİRLİLER SAHİP ÇIKMAYACAK DA KİM SAHİP ÇIKACAK?

İzmirlilerden destek isteyen AK Parti adayı Alpay Özalan, destek isteğini, “Bir defa ben bu davanın adamıydım. Belki arka kısımdaydım ama ben bu davanın adamıydım. Şimdi de spor hayatımızı bir yere bırakıp İzmir’imize ve ülkemize hizmet etmek için tabiî ki de AK Parti’den ben adaylığımı koyacağım. Ben bir İzmir çocuğuyum. Bana İzmirliler sahip çıkmayacak da kim sahip çıkacak?” sözleriyle dile getirdi.

İZMİRLİYİM, BİZ SICAK KANLIYIZDIR, VATANIMIZA AŞIĞIZDIR

Videonun başında, “Ben Alpay Özalan. 127 defa Milli Takım formasını giyerek, bu formayı en çok giyen 4 kişiden biriyim. Biz sıcak kanlıyızdır, vatanımıza aşığızdır. Verilen görevi layıkıyla mükemmel şekilde yerine getirmek için her zaman mücadele ederiz. Bu herhalde biz İzmirlilerin yapısında biraz fazla bir şekilde var. İzmirliyim. Karşıyaka Örnekköy Mahallesi doğumlu Alpay Özalan. Nereden olacaktım başka?” diye konuşan AK Parti İzmir 2’inci bölge 2’inci sıra milletvekili adayı, eski futbolcu ve teknik direktör Alpay Özalan, sorunlarla karşılaşan Karşıyaka Stadı’nın takipçisi olacağı sözünü de verdi.

O STADIN TAKİPÇİSİ BEN OLACAĞIM, SÖZ VERİYORUM

AK Parti İzmir milletvekili adayı Alpay Özalan, seçilmesi durumunda mevcut AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin büyük emek verdiği Karşıyaka Stadı’nın yapılabilmesi için durumun takipçisi olacağını, “Sayın Başbakanımız biliyorsunuz, 3 tane stat sözü verdi. Üçünün de temelini attı. İki tanesi çok güzel şekilde ilerlerken Karşıyaka’daki stat sıkıntılardan dolayı işlemez hale geldi. Söz veriyorum. O stadın takipçisi ben olacağım, söz veriyorum” şeklinde ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum