EN ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTASI: 15 Temmuz Türkiye'nin sadece cumhuriyet dönemiyle ilgili değil, diyebiliriz ki 200 yıllık tarihin en önemli dönüm noktalarından birisidir. Muhteşem bir direniş destanıydı.
İŞGALİ AMAÇLADILAR: Bunlar ne istemiştir, iç kutuplaşma başlasın ve iç savaşa kadar uzansın. Türkiye dış işgale uygun hale getirilsin. Peki, ne oluyor, 15 Temmuz akşamı millet bütünleşiyor ve hem darbeyi yapan bu maşaya ve onların arkasındaki siyasi akıllara gereken cevabı veriyor.
GÜLEN DE ELE GEÇİRİLECEK: 37 kişilik bir tim, timin başında bir tuğgeneral var. 37 kişinin 36'sı yakalanmış oldu. İnşallah bunları da bulduktan sonra o Pensilvanya'daki çete reisi de ele geçecektir.
KURUNUN YANINDA YAŞ DA YANMAYACAK: Bu örgütle herhangi bir şekilde ilişkisi olan herkes kamudan ayıklanacak. Bu çete mensuplarına merhametle hareket etmeyeceğiz ama bunu yaparken de asla adalet duygusundan şaşmayacağız.
Kurunun yanında yaşın da yanmamasına dikkat edilecek.
ASKERLİK İLE İLGİLİ ÇALIŞMA YAPILACAK: Askerlik süresi de dahil olmak üzere ilgili çalışmalar yapılacak.
Uzman orduya geçiş süreçleri hızlandırılacak.
KİMSENİN TEREDDÜTÜ YOK: Herhalde dünyada hiçbir kimsenin 15 Temmuz darbe teşebbüsünün, Türkiye'yi işgale hazırlama teşebbüsünün FETÖ ile ilgisi olduğu konusunda en ufak bir tereddüdü yoktur.
BURUNLARINDAN GETİRMEMİZ LAZIM: 40 yıllık hazırlık, soru çalmışlar, adam yerleştirmişler, adamların ayaklarını, önlerini kesmişler.
Bu hain çete, bunların elemanları geçmişte neler yaptıysa hepsini fitil fitil burunlarından getirmemiz lazım.
ABD'LİLER EMPATİ YAPSIN: Amerikalıların empati yapmasını isteriz, kendilerini bizim yerimize koysunlar.
ABD'yi yıkmaya çalışan bir papazın, burada Çankaya'da bir villada biz 15 sene yaşamasına müsaade etsek, ne hissederlerse biz de aynı şeyi hissediyoruz.

Yorumlar
Kalan Karakter: