Reklam

Atilla Kaya, seçim öncesi Ben TV'de konuştu

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, gündemi değerlendirdiği Ben TV'de, CHP'ye sert sözlerle yüklendi. Kaya, "Ben İzmir'de CHP'nin çalıştığını görmedim." dedi.

Atilla Kaya, seçim öncesi Ben TV'de konuştu

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, gündemi değerlendirdiği Ben TV'de, CHP'ye sert sözlerle yüklendi. Kaya, "Ben İzmir'de CHP'nin çalıştığını görmedim." dedi.

Atilla Kaya, seçim öncesi Ben TV'de konuştu
22 Haziran 2018 - 15:35

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ben TV'de Burak Cilasun'un sunduğu Rota Siyaset programına katılarak, sandığa çok kısa süre kala dikkat çekici mesajlar verdi.

"O MİTİNG CHP İÇİN HAYAL KIRIKLIĞIDIR"

Muharrem İnce'nin İzmir mitingine ilişkin değerlendirmede bulunan Kaya, "Uzun yıllardır biz de mitinglerimizi Gündoğdu'da yaptığımız ve ben de hazırlıklarda yer aldığım için o alanı karış karış biliyorum. Mitinge katılım CHP için hayal kırıklığıdır. Bakın bizim referandum zamanı aynı yerde yaptığımız mitingin fotoğrafını yanına koyun. Farkı göreceksiniz. Tabii CHP uzun zamandır 5-10 kişiyi şöyle bir bir arada görmediği için bu durum onları heyecanlandırdı." dedi.

"CHP'NİN AMBALAJI ALTI OK AMA İÇİNE HDP KAÇMIŞ"

CHP' ve İnce'yi eleştiren Kaya, AK Parti'nin ise İzmir'de hizmet siyaseti yaptığını dile getirdi. Kaya, "Hemşerilerimiz kentimiz için yaptıklarımızı takdir ediyor. Uzattığımız yatırım elini bile havada bırakıyorlar. CHP için 24 Haziran, aşağıya doğru inişin ilk kavşağı olacak. Bakın İzmir'de ben CHP'nin çalıştığını görmedim. Bir Musa Çam çalışıyordu, o da aday olmadı. CHP'de oy alma şımarıklığı var. CHP'nin ambalajının önünde bugün altı ok olabilir ama içine HDP kaçmış. Demirtaş bugün neden cezaevinde? Hain ve bölücü terör örgütü PKK'nın yöneticisi olmaktan yargılanıyor. Ama Muharrem İnce ne diyor? Size Demirtaş'ın selamını getirdim diyor. Nerede kaldı Atatürkçülük?"

"KOCAOĞLU, KILIÇDAROĞLU TARAFINDAN EMEKLİYE AYRILDI"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, Başbakan Binali Yıldırım'a 2019'daki yerel seçimlere ilişkin "Hodri meydan" demesini eleştiren Kaya, "Sayın Kocaoğlu'nun artık İzmir siyasetinde bu kadar konuşulmaması lazım. Kocaoğlu, Kılıçdaroğlu tarafından emekliye ayrıldı. CHP PM'ye Aziz Bey'in listesi girebildi mi? Milletvekili adaylarında desteklediği isimler listede seçilebilecek sırada yer alabildi mi? Hatta istemediğini bildiklerimiz, kalktı geldi liste başı oldu." ifadelerini kullandı.

"İZMİR TARIMI AK PARTİ YATIRIMLARIYLA YÜKSELDİ"

İzmir tarımının Kocaoğlu'nun yerelde kalkınma projesiyle değil AK Parti yatırımlarıyla yükseldiğini söyleyen ve Büyükşehir'in bu konudaki tutumunu komik bulduğunu belirten Kaya, "10 tane koyun dağıtarak hayvancılıkta ivme yakalayamazsınız. İzmir'de tarım ve hayvancılık 5,5 kat arttı. Algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar ama bizim başarımızın reklamını yapıyorlar. Bakın bugün Türkiye 20,5 milyar dolar tarım ihracatı yapıyor ve bunun büyük kısmı İzmir'den gidiyor." dedi.

"AZİZ KOCAOĞLU, TÜRKİYE'NİN YATIRIMLARA KARŞI EN ÇOK DAVA AÇAN BAŞKANI"

Kaya, CHP'nin ise kentte çalışmadığını söylerken, "Buca Forbes'i kazalı 6 ay olmuş, hala öyle duruyor. CHP'nin genel stratejisi İzmir'i emekli kenti yapmak. Aziz Kocaoğlu, Türkiye'nin yatırımlara karşı en çok dava açan belediye başkanıdır. Bakın Kınık'ta artık doğalgaz var. Yerel iktidarsa daha kent merkezinde bazı yerlere doğalgazı yeni getirebildi. O da bizim imar barışı sayesinde oldu. Çünkü yerel yönetimler planlama yapmıyor." dedi.

"CHP'LİLER İZMİR'İ BİLMİYOR"

Milletvekili aday listesinde Başbakan Binali Yıldırım'ın hemen ardında yer almanın ciddi bir sorumluluk getirdiğini dile getiren, AK Parti'nin dinamik kadrolara sahip olduğunu söyleyen Kaya, "12 seçimdir AK Parti'nin neden yenilmediğini söyleyeyim size. 1 Kasım'da İzmir listesindeki en genç aday bendim. Bugün en yaşlılardan oldum. Kadrolarımız sürekli olarak dinamik. CHP'ye bakıyorsunuz listeleri ithal. O yüzden İzmir'i bilmiyorlar." dedi.

GÖZTEPE'YE MÜJDE

24 Haziran'dan sonra İnciraltı planları için yoğun mesai harcayacağını belirten Kaya, Göztepe taraftarlarına da müjde verdi. Kaya, "Neredeyse her gün Göztepe'nin stat inşaatını 3-5 dakika da olsa gidip görüyorum. Türkiye'nin seyir keyfi olarak en iyi stadı olacak. Bununla birlikte Torbalı Belediyemizin tahsis ettiği araziyle Göztepe'nin orada harika bir altyapısı olacak. Yine Menderes Belediyemizin tahsis ettiği 100 dönümlük arazide a takım için tesis inşa edilecek. Yine de bunlar yeterli değil. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bizim Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ne farkımız var?" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum