Reklam

Başbakan bu kez gençler için gelecek

Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım AK Parti İzmir İl Kongresi’nin ardından bu kez AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’na katılmak için yeniden İzmir’e gelecek.

Başbakan bu kez gençler için gelecek

Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım AK Parti İzmir İl Kongresi’nin ardından bu kez AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’na katılmak için yeniden İzmir’e gelecek.

Başbakan bu kez gençler için gelecek
30 Nisan 2018 - 19:45

Kongreye tek aday olarak girecek olan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, “24 Haziran’a kadar Ramazan ayının da bereketiyle İzmir’de en yoğun çalışan teşkilat olacağız. Genciz enerjimiz ve heyecanımız herkesten yüksek olacak. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza verilmiş bir sözümüz var,onlara karşı mahcup olmayacağız” dedi.

IAK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Eyüp Kadir İnan’ın tek aday olarak gireceği gençlik kolları kongresine katılması beklenen Başbakan Binali Yıldırım, kongre tarihi olan 3 Mayıs Perşembe günü, saat 19.00’da İzmir’de olacak.

Kaya Termal Otel’de gerçekleşecek olan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi’nin de coşkulu ve heyecanlı geçmesi için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, “Başbakanımız inşallah yüksek ihtimal gençlik kongresine katılım gösterecek. 3 Mayıs’ta olacak kongremiz. Saat 19.00’da gerçekleşmesini planlıyoruz. Kaya Termal Otel’de yapılacak” dedi.

“Biz 28 Nisan’daki İl Kongremize odaklanmıştık. İl kongremizde en iyi performansı göstereceğiz demiştik. Sözümüzün arkasında durduk. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da memnun ayrıldı” diyen AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, kongrede 50 asil, 25 yedek üyeden oluşan yönetim kurulu listesini de açıklayacağını belirtti.

CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZI MAHCUP ETMEYECEĞİZ

İzmir’de 24 Haziran seçimlerinde en yüksek oyu almak için sahada olacaklarını, en yoğun çalışan teşkilat olacaklarını dile getiren Gençlik Kolları Başkanı İnan, Cumhurbaşkanı ve Başbakana verdikleri sözü yerine getirmek için gece gündüz çalışacakları sözünü verdi:

“24 Haziran’a kadar Ramazan ayının da bereketiyle İzmir’de en yoğun çalışan teşkilat olacağız. Genciz enerjimiz ve heyecanımız herkesten yüksek olacak. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza verilmiş bir sözümüz var, çok çalışarak en önemli desteği gençlerden alarak, onlara karşı mahcup olmayacağız.”

SAHAYA İNECEĞİZ

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, partilerinin gençlerin sorun ve taleplerini en iyi okuyan parti olduğunu vurgulayarak, bunun kanıtının bütün teşkilatlarda yaşanan yenilenme ve gençleşme olduğunu, gençlik kollarında yetişmiş çok sayıda kişinin Milletvekili Aday Adayı olduğunu ya da yönetimlerde yer aldığını söyledi.

YENİ SEÇMENLE BİREBİR TEMAS EDECEĞİZ, SOSYAL MEDYADA AKTİF OLACAĞIZ

Hem sahada olacaklarını hem sosyal medyada aktif olacaklarını dile getiren Başkan Eyüp Kadir İnan, “İzmir gençliğini kucaklayacağız. Yeni seçmenle birebir temasa geçecek çalışmalarımız olacak. Sosyal medyayı en iyi şekilde kullanacağız. AK Parti gençlerin taleplerine ses veren, onların taleplerini en iyi okuyan parti. Gerek aday adaylarımız gerek oradan çıkan siyasetçiler ortada. Seçim yaşını 16 Nisan’da 25’ten 18’e düşürdük. Türkiye’de gençler AK Parti sayesinde daha fazla etkin oldu. Tüm siyasi partilerde gençler revaçtaysa bu tamamen bizim sayemizde. Türkiye’nin dört bir yanına bakarsanız gençlik kollarından aday adayları görürsünüz. Gençlerin önündeki prangaları kaldıran partiyiz. Teşkilatlarımızda da gençlik kollarında yetişen çok sayıda arkadaşımız oldu. Bu sayı artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum