Gazetem İzmir- Bodur, “AK Parti ile ilgili ne onlardan gelen ne bizden giden, kesinlikle hiçbir görüşme yok ne ilde, ne ilçede. Başka sorunlarımız var, bu yüzden bu söylentiler çıktı” dedi.
Başkan, Kınık’taki bazı meclis üyelerinin eski AK Parti alışkanlıklarından kaynaklanan sıkıntılar yaşadığını belirterek, “Bir meclis üyemizin ihaneti ve iftiraları söz konusu. Bu süreçte çirkin ve sıkıntılı olaylar yaşandı. Soruşturma başlattık, davacı olduk” ifadelerini kullandı.
Bodur ayrıca disiplin süreçlerine değinerek, ilgili meclis üyesi ve gençlik kolları başkanının istifa ettiğini ve başka bir sıkıntı olmadığını açıkladı. Başkan, hakkındaki iddiaların tamamen “suç bastırma ve hedef şaşırtma” amaçlı olduğunu vurguladı.