Reklam

Bayraklı’da güzelliğe yeni soluk

‘Ostoura Salon De Beaute’ yapılan görkemli törenle Manavkuyu’da hizmete başladı

Bayraklı’da güzelliğe yeni soluk

‘Ostoura Salon De Beaute’ yapılan görkemli törenle Manavkuyu’da hizmete başladı

Bayraklı’da güzelliğe yeni soluk
17 Ekim 2017 - 12:54

İzmir’e yeni bir soluk getirecek olan ‘Ostoura Salon De Beaute’ yapılan görkemli törenle Bayraklı ilçesi Manavkuyu Mahallesi Sakarya Caddesi’nde hizmete başladı. Estetisyen Bilge Adıbelli ve Ebru Mercan tarafından kurulan işyerinin açılışına Gazetem İzmir ve Gazetem İzmir TV İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, İşadamı Murat İlhan ve Celal Demirel, son dönemlerde üstlendiği davalarda aldığı başarılarla adından oldukça söz ettiren Avukat Vedat Alabay ile çok sayıda davetli katıldı.
Yapılan açılış konuşmaları ardından açılış pastası kesilirken işyerinin kurdelesini ise davetliler hep birlikte kesti.

“ZOR GÜNLERDEN GEÇTİK AMA BAŞARDIK”
İşyeri ortaklarından estetisyen Bilge Adıbelli Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek’e yaptığı açıklamada, “Ben 6 yıldan beri zaten bu mesleği yapıyordum ve hastanede de görev yapıyordum. Sonrasında kendi işimizi yapmaya karar verdik ve o dönemde Ebru Hanım karşımıza çıktı. Kendisinin de işyeri açma düşüncesi olduğunu öğrenince bir anda ortaklık yapma kararı aldık ve nasibimiz de varmış ve ki bu işyerini bugün açıyoruz. Çok zor günlerden geçtik ama zoru başardığımıza inanıyorum. Burada Lazer epilasyon, iğneli epilasyon, kalıcı dövme silme, zayıflama masajı, Kavitasyon, Dermoterapi, Dermapen, dernaroller, cilt yenileme, akne tedavisi, medikal cilt bakımı, mezoterapi, kimyasal peeling, yüz ve vücut sıkışlaştırma, kök ve hücre tedavisi, kıl kliniği, kaş kontür, kalıcı makyaj, profesyonel makyaj, fön, brezilya fönü, protez tırnak, sir ağda gibi konularda hizmet vereceğiz. Ayrıca botox-dolgu, dudak estetiği, saç ekimi, yanık tedavisi, yüz alın germe, burun estetiği, kulak estetiği, karın estetiği, kaş kaldırma, mem büyütme ve küçültme gibi konularda da danışmanlık hizmetleri vermekteyiz” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL YÜZDE 50 İNDİRİM
Adıbelli, bazı hizmetlerde açılışa yüzde 50 indirim kampanyası yaptıklarını ve İzmirli bay ve bayanları işyerlerine beklediklerini de sözlerine ekleyerek, “Özel bazı Lazer epilasyonda cilt bakımında yaptığımız bir kampanyamız bulunuyor. Yüzde 50 indirim gerçekleştiriyoruz ve bu uzun süreli olarak devam edebiliriz. Tanıtım adına başladık ama tanışma adına yaptığımız bir kampanya. Daha doğrusu bir çok dalda indirimli hizmetlerimiz var ve bununla ilgili olarak hem bay hem de bayan vatandaşlarımız gelerek bizden daha detaylı bilgiler alabilirler. Ayrıca bay ve bayanlara özel günler yapacağız bu sebeple müşterilerimizin yüzleşmelerini de bu şekilde ortadan kaldıracağız” şeklinde konuştu.

“ÇİRKİN KADIN YOKTUR BAKIMSIZ KADIN VARDIR”
Hiçbir kadının çirkin diye tabir edilmemesi gerektiğini de vurgulayan Adıbelli, “Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Bu anlamda da biz tepeden tırnağa her türlü bakımı burada gerçekleştiriyoruz” dedi.

“VERDİKLERİ PARAYI HAKETMELERİNİ İSTİYORUZ”
Özellikle müşterilerinin verdikleri parayı hak edecek hizmeti almaları için çaba sarf edeceklerini söyleyen iş yeri ortağı Ebru Mercan ise, “Daha önce ziraat sektöründe daha çok hizmet verdik. Fakat hep kalbimde böyle güzel bir mekan sahibi olmak istiyordum. Daha öncede böyle güzellik merkezlerinden kendimde hizmet aldığım için ‘ben olsaydım şunu yapardım’ diye içimden geçiriyordum. Sonrasında Bilge’yle tanıştık ve bu güzel işyerini hayata geçirdik. Amacım gerçekten hanımların verdiği parayı hak etmelerini istiyoruz. Hanımlara ve erkeklere bir 40 sene daha ömürlerine ömür katarsak ne mutlu bize” dedi. (Haber: Umut ERSES)


YORUMLAR

  • 0 Yorum