İzmir’de yeni yılın ilk karı büyük sevinç yarattı. Kent merkezinde özellikle sabah saatlerinde yağan kar Bornova’nın yüksek rakımlı mahallelerinde beyaz bir örtü oluşturdu. Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yüksek kesimlerde gün boyunca etkili olan kar yağışının ulaşımı aksatmaması için önlemler aldı. Ekipler özellikle en yoğun kar yağışının yaşandığı Sarnıç, Kurudere ve Beşyol Mahallerinde tuzlama araçlarıyla, yolların açık kalmasını sağladı.
Çalışmaları Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da yerinde inceledi. Yolların açılması için mücadele eden ekiplere işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Atila, mahalle sakinleriyle de konuşarak isteklerini ve beklentilerini dinledi.
İzmirlilerin kar yağışıyla güne başladığını Bornova’nın pek çok yerinde de karın yoğun bir şekilde etkili olduğunu belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Yoğun bir kar yağışıyla güne başladık. İzmirliler Bornovalılar olarak böyle bir yağışa alışık olmadığımız için başta çocuklarımız olmak üzere hemşehrilerimiz çok büyük sevinç yaşadı. Ancak belediyemize yeni bağlanan mahallelerimizde kapanan yollarımız oldu. Onların açılması için Fen İşleri Müdürlüğü’ndeki arkadaşlarımız 24 saat aralıksız çalışma yapıyor. Bütün İzmirlilere Bornovalılara en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Kalan Karakter: