Üniversite Caddesi üzerinde bulunan masa ve sandalyelerin kaldırılması konusunda talimat verdiği kafenin önünde işletme sahipleri tarafından saldırıya uğrayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e saldırı anı bir işletmenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Başkan Büyükerşen’in yanına gelen şüphelinin yumruk attığı ve silah çektiği görülüyor. Görüntülerde Büyükerşen, yanında bulunanlar tarafından araya girilerek kurtarılıyor. Yaşanan arbedenin bir bölümü ise güvenlik kameralarının dışında devam ediyor.
Büyükerşen’e saldırı anı güvenlik kamerasında
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e silahlı ve fiziksel saldırı anı bir işletmenin güvenlik kameralarına yansıdı.
Yayınlanma :
30.07.2017 11:20
Güncelleme :
30.07.2017 11:20
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: