Reklam

CHP İzmir'in acı günü

CHP Buca Eski İlçe Başkanı Bektaş Gül hayatını kaybetti.

CHP İzmir'in acı günü

CHP Buca Eski İlçe Başkanı Bektaş Gül hayatını kaybetti.

CHP İzmir'in acı günü
22 Haziran 2017 - 10:18

Geçirdiği sağlık sorunları sebebiyle uzun zamandır tedavi gören CHP Buca Eski İlçe Başkanı Bektaş Gül, bu gece saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından felç olan Bektaş Gül'ün durumu dün gece ağırlaştı. Gül, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

2015 YILINDA HASTALANDI

Gül ilçe başkanlığı görevine devam ederken, kalp krizi geçirmişti.

2015 yılının Ekim ayında evinden çıkıp ilçe başkanlığına gittiği sırada rahatsızlanan ve hastaneye giden Gül’ün kalp krizi geçirdiği anlaşılmıştı.

Anjiyo yapılmasının ardından Gül’e By-Pass olması gerektiği iletildi. Fakat o dönem Kasım seçimleri olduğu için Gül ameliyata sıcak bakmadı.

Sonraki süreçte hastalığı iyice ağırlaştı.

Buca belediye başkanı levent Piriştina, halefi CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya Gül’ü hastanede ziyaret ederek moral verdi.

SEVİLEN BİRİYDİ

Gül’e hastanede ve evinde defalarca ziyaretçi akınına uğradı.

İlçede uzun yıllar siyaset yapan, partililer ve vatandaşlar tarafından çok sevilen biri isim olan Gül için, ‘Yüzükte tektaş Buca’da Bektaş’ sloganı bile hazırlanmıştı.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yürekli bir Cumhuriyet savunucusu, CHP Buca İlçe Örgütü'nün delegelikten başkanlığa her kademesinde görev almış bir üyesi, onurlu bir CHP'li. Benim için bütün bunların yanı sıra önemi abiliğiydi. Sevgili Bektaş Gül abimi maalesef bu gece kaybettik. Başımız sağolsun” dedi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Buca Cemevi'nde düzenlenen cenaze törenine başta CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve uzun süre birlikte siyaset yaptığı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, belediye başkanları, ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda kişi katıldı.

Törene katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da cenaze töreninin ardından sosyal medya hesabından duygularını; ''Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı, CHP Buca eski İlçe Başkanımız, abimiz Bektaş Gül'ü son yolculuğuna uğurladık. Sevenlerine sabır diliyorum..'' sözleriyle paylaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum