Reklam

CHP'li Yücel'den flaş açıklamalar: İzmir henüz masaya yatırılmadı...

CHP İzmir'de Büyükşehir ve İlçe adayları belirsizliği devam ediyor. Hangi ilçelerde eğilim yoklaması yapılacağı belirsizliğini korurken, yılbaşında önce açıklanması beklenen kayıp 8 ilçeyle birlikte 22 ilçe de yeni yıla kaldı.

CHP'li Yücel'den flaş açıklamalar: İzmir henüz masaya yatırılmadı...

CHP İzmir'de Büyükşehir ve İlçe adayları belirsizliği devam ediyor. Hangi ilçelerde eğilim yoklaması yapılacağı belirsizliğini korurken, yılbaşında önce açıklanması beklenen kayıp 8 ilçeyle birlikte 22 ilçe de yeni yıla kaldı.

CHP'li Yücel'den flaş açıklamalar: İzmir henüz masaya yatırılmadı...
28 Aralık 2018 - 09:41

CHP İzmir'de Büyükşehir ve İlçe adayları belirsizliği devam ediyor. Hangi ilçelerde eğilim yoklaması yapılacağı belirsizliğini korurken, yılbaşında önce açıklanması beklenen kayıp 8 ilçeyle birlikte 22 ilçe de yeni yıla kaldı. Konuyla ilgili konuşan Deniz Yücel 'CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yücel, “Genel Merkez'de İzmir henüz masaya yatırılmadı. Hem ittifak konusunda görüş alışverişinde bulunduk hem de sürecin ve takvimin biraz hızlanması gerektiği konusundaki görüşlerimizi ilettik. Çünkü özellikle 8 ilçenin yılbaşından önce açıklanması talebimiz vardı. Ancak 8 ilçede dahil 30 ilçe ve büyükşehir yılbaşından

Yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Genel Merkez’de görüşler gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara dönüşü değerlendirmede bulundu. Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının netlik kazanmadığı, yaptığı görüşmede bu sürenin uzatılmaması gerektiğini belirttiğini söyledi. Yücel, 4 Ocak 2019’da Parti Meclis toplantısında İzmir çalışmalarının yetişmeyebileceğini, açıklamanın ileri bir tarihe sarkabileceğini kaydetti.

HANGİ İLÇELERDE EĞİLİM YOKLAMASI YAPILACAĞI NET DEĞİL
İlçelerde belediye meclis üyelerinin belirlenmesinde eğilim yoklaması yapılıp yapılmayacağı noktasında açıklama yapan Yücel, eğilim yoklamasının hangi ilçelerde yapılıp yapılmayacağının şuan netleşmediğini belirterek, “Biz burada tek başımıza karar almayız. İlçe başkanlıklarımızın da tek başına karar alıp uygulaması söz konusu değil. Birlikte, ortak bir karar alıp hem partimizin başarısı için hem de örgütün beklentilerini karşılayacak şekilde en doğru yöntemi tespit edip ortak kararla bunu uygulayacağız” dedi.

İZMİR HENÜZ MASAYA YATIRILMADI
Genel merkezde İzmir adaylarının henüz masaya yatırılmadığını kaydeden Yücel, “Şuanda çalışmalar ve hazırlıklar devam ediyor. İzmir henüz masaya yatırılmadı. Hem ittifak konusunda görüş alışverişinde bulunduk hem de sürecin ve takvimin biraz hızlanması gerektiği konusundaki görüşlerimizi ilettik. Çünkü özellikle 8 ilçenin yılbaşından önce açıklanması talebimiz vardı. Ancak 8 ilçede dahil 30 ilçe ve büyükşehir yılbaşından sonraya kaldı. Ayın 4’ünde bir parti meclisimiz olacak. Büyükşehir adayımızın açıklanması ile ilgili çalışma devam ediyor, 4’ündeki parti meclisine yetişir mi yetişmez mi henüz belli değil. Ancak ilçeler kesinlikle daha sonraya kalır” diye konuştu.

İYİ PARTİ İÇİN GÖRÜŞLERİMİZİ İLETTİ
İYİ Parti ile yapılması planlanan ittifak konusundaki düşüncelerini genel merkeze ilettiğini vurgu yapan Yücel, “İYİ Parti ile olan ittifakın ilçelere yansıyıp yansımayacağının ne zaman belli olacağı noktasında henüz kesinleşmiş bir tarih olmadığını belirten Yücel,” Şuan görüşmeler sürüyor. Biz periyodik olarak milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek bu gibi durumları karşılıklı istişarelerle masaya yatırıyoruz. Yaptığımız bu görüşmeler sonucunda da çıkan fikir birliğini genel başkanımızla ve genel başkan yardımcılarımızla paylaştım” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum