Reklam

Derikliler'de bayrak değişimi

İzmir Derik Kültür ve Dayanışma Derneği'nde gerçekleşen kongre sonucu başkanlık görevine Mümtaz Necimoğlu geldi.

Derikliler'de bayrak değişimi

İzmir Derik Kültür ve Dayanışma Derneği'nde gerçekleşen kongre sonucu başkanlık görevine Mümtaz Necimoğlu geldi.

Derikliler'de bayrak değişimi
24 Nisan 2017 - 13:34

Gazetem İzmir - İzmir Derik Kültür ve Dayanışma Derneği'nde gerçekleşen kongre sonucu başkanlık görevine Mümtaz Necimoğlu geldi. İzmir Derik Kültür ve Dayanışma Derneği'nde yapılan olağan kongre sonucu tek aday olarak seçime giren Mümtaz Necimoğlu başkanlık görevine getirildi. Konak Kapılar semtindeki dernek binasında yapılan kongreye yaklaşık 200 dernek üyesi katıldı.

BAŞKAN OLSUN İSTEDİLER
Uzun yıllardır İzmir'de ticaretle uğraşan, Türkiye Futbol Federasyonu İzmir Üst Klasman Temsilciliği görevini yürüten Mümtaz Necimoğlu hemşerilerinden gelen talep üzerine İzmir Derik Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığı görevine talip oldu.


TEK ADAY TEK LİSTE
Dernek binasında yapılan kongreye katılan yaklaşık 200 dernek üyesinin oyuyla onaylanan tek liste sonucu başkanlık görevine getirilen işadamı Mümtaz Necimoğlu hemşerilerine daha fazla katkı koymak için aday olduğunu söyledi. Necimoğlu Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek'e yaptığı açıklamada sözlerine şöyle devam etti: "STK'lar insanlara yardımcı olmak için vardır. İzmir'de yaşayan bizler dernek çatıları altında biraraya gelip hem birbirimizle daha fazla vakit geçirebiliyor hem de ihtiyaç halinde birbirimize daha fazla yardımcı olabiliyoruz. Sadece Deriklileri değil İzmir'de yaşayan tüm Mardinlileri kucaklayacak güzel bir liste oluşturduk. Birlik ve beraberliğimiz artarak devam edecek. Bu vesile ile Kurucu Başkanımız Selahattin Bıçakçı'ya, derneğimizde geçmiş dönemlerde görev yapan arkadaşlarımıza, görevi devraldığım Ömer Gökalp başkanıma ve bugüne kadar derneğimizde görev alan tüm yöneticilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Görevlerimizin bilincindeyiz, hemşerilerimiz için elimizden geleni yapmak, onlara daha fazla yardımcı olmak için bu göreve talip olduk. Günü geldiğinde bizde yetişen yeni nesile görevi bırakacağız. Yeni yönetimimizin başta İzmir'deki Mardinli hemşerilerimize ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Mümtaz Necimoğlı, Kemal Evgi, Abdullah Süer, Cengiz Gökalp, Faruk Mercen, Mustafa Keskin, Mahmut Özdemir, Muhyettin Manop, Vadat Matur, Osman Kabak, Zeynettin Aktaş, Zeki Eser, Cihan Durgut



YORUMLAR

  • 0 Yorum