Buca Belediyesi düzenlediği doğa yürüyüşü ile İzmirli doğa tutkunlarını Buca'da buluşturdu. 'Gençler Doğada Adım Adım Geleceğe Yürüyor' etkinliğinde sadece gençler değil, her yaş gurubundan İzmirli de yerini aldı. Gökdere piknik alanında başlayan yürüyüş toplam 6 kilometre sürdü. Yürüyüş öncesi doğaseverler, Buca Dağcılık Kulübü rehberleri tarafından dikkat edilmesi gerekenler ve parkur hakkında bilgilendirilirken, Buca Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü çalışanları da çevre duyarlılığının geliştirilmesine yönelik bilgi verdi. Buca'nın güzellikleri eşliğinde gerçekleşen yürüyüşün en heyecanlıları ise böyle bir etkinliğe ilk kez katılanlar oldu. Şehrin yoğun temposunun yorgunluğunu atan katılımcılar, Buca Belediyesi'ne teşekkür etti.
Doğa Severler Buca'nın Keyfini Çıkardı
İzmir'de, Buca Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılanlar, 6 kilometrelik parkurda temiz hava ve yeşilin keyfini çıkardı.
Yayınlanma :
29.05.2016 12:05
Güncelleme :
29.05.2016 12:05
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: