Reklam

DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Dilber Demir ve Serhad Karatay çifti bir süredir yaşadıkları birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı

DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Dilber Demir ve Serhad Karatay çifti bir süredir yaşadıkları birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı

DÜNYAEVİNE GİRDİLER
31 Temmuz 2020 - 09:05

Gazetem İzmir - Konak Belediye Meclis üyesi ve Omeryan Kahvesi sahibi Mehmet Şerif – Ayşe Demir çiftinin kızı Konak Belediyesi personeli Dilber Demir ile Necla - Murat Karatay çiftinin oğlu İngilizce öğretmeni Serhad Karatay çifti bir süredir yaşadıkları birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

DOST VE AKRABALARI YANLARINDAYDI
26.07.2020 Günü Sahra Sultan Salonları Yıldız Kır Bahçesinde gerçekleştirilen düğün merasiminde Demir ve Karatay ailelerini dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Sosyal mesafe kuralları içerisinde gönüllerince eğlenen genç çift ve yakınları halaylar çekti, oyunlar oynadı. Demir ve Karatay ailelerini bu mutlu günlerinde kanaat önderleri, CHP – AK Parti – MHP – HDP – İYİ Parti gibi siyasi parti temsilcileri, ilçe başkanları, meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç ve yönetim kurulu üyeleri, Mardin il – ilçe – köy derneği başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile yaklaşık 1500 davetli yalnız bırakmadı. Gazetemizin imtiyaz sahibi Salih Erkek, Demir ve Karatay ailelerinin mutlu günlerinde şehir dışında olması sebebiyle yanlarında olamazken genç çifte ömür boyu sağlık ve mutluluk dileklerini iletti.

KURULTAY SEBEBİYLE GELEMEYENLER MESAJLA ULAŞTI
Öte yandan CHP Konak Belediye Meclis üyesi olan Mehmet Şerif Demir’in kızı Dilber Demir’in düğün merasimine CHP’nin 37. Kurultayı zamanına denk gelmesi sebebiyle katılamayan CHP’li yakınları yüzlerce çelenk ve telgraf yollayarak mutluluklarını paylaştı.
Gazetem İzmir ailesi olarak biz de genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.