Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı 7. Küresel Forumuna katılacak Erdoğan, mevkidaşı İlham Aliyev ile de bir araya gelecek. Erdoğan- Aliyev görüşmesinde Azerbaycan ile Ermenistan arasında son dönemde yaşanan gerginlik başta olmak üzere bölgesel meseleler de ele alınacak. İkili ekonomik ilişkilerin de masaya yatırılacağı ziyarette, TANAP Projesi'nde gelinen son durum başta olmak üzere enerji konusu da işlenecek. Geçen ay Bakü'de yapılması planlanan Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 5. Toplantısı, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle İlham Aliyev'in katılımıyla Ankara'da yapılmıştı. Erdoğan, Bakü'deki temaslarını tamamladıktan sonra 26 Nisan'da Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e geçecek. Erdoğan'ın gerçekleştireceği resmi ziyarette Türk ve Hırvat işadamları da İş Forumu'nda bir araya gelecek.
Erdoğan, Azerbaycan ve Hırvatistan’a Gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25-26 Nisan'da Azerbaycan'ı, 26- 27 Nisan'da ise Hırvatistan'ı ziyaret edecek.Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek
Yayınlanma :
19.04.2016 09:38
Güncelleme :
19.04.2016 09:38
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: