Gazetem İzmir TV’nin yeni programı “Halise ile Hayatın Ritmi”, bu gece saat 21.00’da ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Programın sunuculuğunu deneyimli isim Halise Kılıç üstleniyor. İlk bölümüyle dikkat çeken program, bu hafta müzik dünyasının sevilen isimlerinden Halil Aydını konuk ediyor.
Programda keyifli sohbetin yanı sıra müzik dolu anlar yaşandı. Halil Aydın, merakla beklenen yeni şarkısı "Fotoğrafın Kalır"ı ilk kez Gazetem İzmir seyircisi için canlı olarak seslendirdi. Aydın’ın performansı, programa ayrı bir renk kattı.
Müzik, yaşam ve sanat üzerine samimi bir atmosferde gerçekleşen bölüm, izleyicilere hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşatacak. “Halise ile Hayatın Ritmi”, ikinci bölümüyle bu gece saat 21.00’da Gazetem İzmir TV’de ekranlarda olacak.

Yorumlar
Kalan Karakter: