İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Çalık ile hastane yönetim ekibi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında klinikte görev yapan sağlık çalışanlarıyla görüşmeler gerçekleştirildi.

Başhekim Prof. Dr. Çalık, klinik işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alırken; sunulan sağlık hizmetleri, çalışma koşulları ve hasta memnuniyeti konularında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sırasında sağlık çalışanlarının görüş ve önerileri de dinlendi.

Prof. Dr. Bülent Çalık, sağlık hizmetlerinin etkin, kaliteli ve sürdürülebilir şekilde sunulmasında sağlık çalışanlarının rolünün önemli olduğunu ifade ederek, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ziyaretin, hizmet süreçlerinin değerlendirilmesi ve çalışan geri bildirimlerinin alınması amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: