İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile bu sabah terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyon düzenledi.
Yapılan istihbarat çalışmalarında örgütün '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kaos ortamı yaratmak için eylem hazırlığında olduğu belirlendi. Adreslere yapılan baskınlarda 2'si Suriye uyruklu 6 zanlı gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda örgütsel yayın ve materyal ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
İzmir'de DEAŞ'a şafak baskını: 1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı
İzmir'de, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde eylem hazırlığında olduğu öne sürülen 2'si Suriye uyruklu terör örgütü DEAŞ üyesi 6 kişi gözaltına alındı.
Yayınlanma :
30.04.2017 09:30
Güncelleme :
30.04.2017 09:39
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: