Bakan Eroğlu'nun imzasıyla Beydağ Ova- cık Göleti ve Sulaması ile 790 dekar, Seferihisar Yeniorhanlı Göleti ve Sulaması ile bin 640 dekar ve Kemalpaşa Ansızca Gölet ve Sulaması ile de bin 340 dekar araziye su temin edilecek.
Öte yandan bakanlığa bağlı DSİ tarafından 2010 yılında hizmete alınan ve Aydın'ın 141 yıllık rüyası olan Çine Adnan Menderes Barajının, bölgedeki taşkın zararlarını önleme bakımından ekonomiye müthiş bir katkı vererek, bu sürede 1 milyar 260 milyon liralık fayda sağladığı belirtildi.
İzmir’e 3 gölet müjdesi
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla Beydağ Ovacık, Seferihisar Yeniorhanlı ve Kemalpaşa Ansızca gölet ve sulamalarının kamulaştırma işlemlerine başlandı.
Yayınlanma :
12.04.2017 13:18
Güncelleme :
12.04.2017 13:18
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: