Türkiye genelinde koronavirüs önlemleri kapsamında denetimler sürerken İzmir Valiliği, Dinamik Denetim Modeli ile İzmir'deki sonuçları ilçe ilçe paylaştı.
13 Mart tarihinde yapılan denetimlerin raporu kamuoyuna duyurulurken, paylaşılan verilere göre İzmir’de bir günde toplam 1.489.189 TL idari para cezası uygulandığı açıklandı.
'EN YÜKSEK İDARİ PARA CEZASI UYGULANAN İLÇE KONAK'
Açıklanan tabloda en yüksek idari para cezası uygulanan ilçe Konak olurken, Tire, Karaburun, Efes Selçuk, Beydağ, Bayındır, Kiraz ve Dikili ilçelerinde hiçbir kişi veya iş yerine idari para cezası uygulanmadı.
Valilik tarafından yapılan açıklamada ayrıca, "Kontrollü Normalleşme Döneminde #DinamikDenetimModeli kapsamında, ilimiz genelindeki denetimlerimiz aralıksız olarak devam etmektedir.. Hedefimiz olan 'Mavi' kategoride yer almak için lütfen; maske, mesafe, temizlik kurallarına uyalım" ifadeleri kullanıldı. İşte o tablo:

