İzmir’in Çiğli ilçesinde gece yarısı darbe paniği yaşandı! Bazı camilerden gece yarısından sonra sela okunması nedeniyle tedirgin olan vatandaşların ihbarının ardından yapılan araştırmada herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı anlaşıldı.
Alınan bilgiye göre, İstasyonaltı Mahallesi'ndeki bazı camilerden gece yarısından sonra okunan selayı duyan vatandaşlar, bunun darbe girişimi ya da benzer bir durumdan kaynaklandığını düşünüp tedirgin olunca polise haber verdi.
İlçede inceleme yapan ekipler, herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı.
İzmir Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Efiloğlu, AA muhabirine yaptığı araştırmada, müftülük olarak söz konusu selanın okunmasıyla ilgili bir talimatlarının olmadığını söyledi.
Merkezi ezan sistemi frekansına sızma olabileceğini dile getiren Efiloğlu, olayı araştıracaklarını ifade etti.
İzmir'de Gece Yarısı Sela Paniği!
Çiğli ilçesinde gece yarısı sela okunması darbe paniğine yol açtı!
Yayınlanma :
15.09.2016 09:14
Güncelleme :
15.09.2016 09:14
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: