Reklam

İZTUMED ve EGEPERDER Osmanağaoğlu'nu ağırladı

İZTUMED ve EGEPERDER Osmanağaoğlu'nu ağırladı

İZTUMED ve EGEPERDER Osmanağaoğlu'nu ağırladı
02 Eylül 2020 - 19:29

Gazetem İzmir - İzmir Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (TUMED) Genel Başkanı Bedir Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri EGEPERDER Derneği üyeleri ile birlikte MHP İzmir milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nu misafir etti. Dernek üyeleriyle birlikte Karabağlar İlçesi’nde bulunan bir işletmede akşam yemeğinde bir araya gelen Osmanağaoğlu dernek yöneticilerine derneğe kayıt olma talebini iletmesi üzerine üyelik işlemi gerçekleştirildi.



UYUŞTURUCUYLA MÜDADELEYE TAM DESTEK
İzmir Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği ve EGEPERDER Derneği üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Osmanağaoğlu, dernek başkanı Bedir Yalçın ile yaptığı konuşmada toplumsal yara olan uyuşturucu yüzünden birçok eve ateş düştüğünü, anne babaların madde bağımlısı olan çocukları yüzünden zor durumlar yaşadığın bu sebeple dernek olarak toplum odaklı çalışıldığını gözlemlediği için kendisi ile birlikte ekibinin derneğe üye olmak istediklerini dile getirdi. Osmanağaoğlu’nun talebi üzerine dernek başkanı Bedir Yalçın, Osmanağaoğlu ile ekibini derneğe üye yapmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade ederek gerekli üyelik işlemlerini tamamladı.



KİMLER KATILDI

Tamer Osmanağaoğlu’nun katıldığı yemekli toplantıya İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Samet Mete Ünsal, Emniyet Teşkilatı Yardım Derneği Başkanı Hikmet Ceylan, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Sekreteri Vahdet Sarıkaya, Mehmet Feyzi Başdaş, Cihan Kılbaş, Hasan Bitirim, Ali Osman Şenlen ile dernek yöneticileri katıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum