İzmir'in Foça ilçesine yaşayan bir çocuk annesi Çidem Dirim (44), Foça Belediyesi Fen İşleri Amiri olarak görev yapıyor. Görevi nedeniyle iş makinesi kullanan Dirim, "Neticede bu işi sadece erkekler yapmıyor. Son yağmurların ardından Arnavut kaldırımlarının araları açıldı. Ben de işi kolaylaştırmak çabuklaştırmak adına ekibime destek oluyorum. Gerektiğinde iş makinesi kullanıyorum. Biz bir ekibiz. Bu işte amir, memur yok. Hizmet veriyoruz” dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da, “Kadınların da bu işi yapabileceğini gördüm. Kadınlar daha titizler. Kadın arkadaşlarımı destekliyorum" dedi.
Kadın amir iş makinesi direksiyonunda
İzmir'in Foça Belediyesi Fen İşleri Amiri olarak görev yapan Çidem Dirim, ustalıkla iş makinesi kullanıyor.
Yayınlanma :
16.02.2017 10:53
Güncelleme :
16.02.2017 10:53
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: