Reklam

KAFALARDA SORU İŞARETİ KALMAYACAK

Karabağlar halkına kentsel dönüşüm ve imar barışıyla ilgili 29.09.2018 Cumartesi günü saat 19.00'da Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde detaylı bilgilendirme yapılacak.

KAFALARDA SORU İŞARETİ KALMAYACAK

Karabağlar halkına kentsel dönüşüm ve imar barışıyla ilgili 29.09.2018 Cumartesi günü saat 19.00'da Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde detaylı bilgilendirme yapılacak.

KAFALARDA SORU İŞARETİ KALMAYACAK
27 Eylül 2018 - 17:06

Gazetem İzmir - Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek’in yanı sıra muhtarların ve AK Parti İl Başkanlığı'nın desteğiyle İzmir’de kentsel dönüşüme en çok ihtiyaç duyan mahallelerde imar barışını anlatmak ve talepleri dinlemek için hayata geçirilen “Muhtarlarla Buluşma Turu’na” Karabağlar’dan başlayan yöneticiler, bu sefer ise Cumartesi günü halkı bilgilendirecek.

Salih Erkek ve muhtarların talebi doğrultusunda 29.09.2018 Cumartesi günü saat 19.00’da Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan toplantıya vatandaşlar ücretsiz olarak katılım sağlayabilecekken, kafalarına takılan tüm soruları konunun uzmanlarına sorabilecek. Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek’in sunumunu üstleneceği toplantıya Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, muhtarları temsilen Karabağlar Özgür Mahalle Muhtarı Erdoğan Kalkan, Kentsel Dönüşüm ve İmar Barışı Uzmanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü Duran Sargut’un katılım sağlayacak.

ERKEK’TEN VATANDAŞA ‘KATILIN’ ÇAĞRISI

Toplantıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Salih Erkek, tüm Karabağlar ve İzmir halkını toplantıya davet ederken, “Vatandaşımız bu imar barış yasası ve kentsel dönüşüm ile ilgili olarak kafasındaki soruları sürekli bize soruyor. İnanın benim telefonum susmuyor. Sonrasında düşündük ve il başkanımız Aydın Şengül ve İl Başkan Yardımcımız Fikret Mısırlı’ya bu konuyu danıştım ve Karabağlar halkının sorunlarını kendilerine ilettim. Halka hizmet hakka hizmettir dediler ve bu toplantıyı düşündüler. Kendilerinden bu toplantılara siyasetin karışmamasını ve muhtarların hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadığını söyledik. Bu anlamda muhtarlarla birlikte siyasetten uzak olarak bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda vatandaşın kafalarındaki sorular hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sonrasında ise muhtarlarımızın ve şahsımın isteği üzerine böyle bir toplantı yapılmasına karar verildi. İmar barışı ve kentsel dönüşüm ile vatandaşlarımızın aklında ne soru varsa bu toplantıda cevap bulacak. Halkımızın bilinçlendirilmesi adına 29.09.2018 Cumartesi günü saat 19.00’da Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan toplantımıza herkesi bekliyoruz. Özellikle bu imar barışı konusuyla ilgili vatandaşımızın kafasındaki soru işaretlerini çözmek için o gün orada geniş bir katılım olmasını istiyoruz. Bizlerde bu anlamda üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız” dedi.

"SIKINTILARIN TAMAMI GİDERİLECEK" başlıklı haberi okumak için görseli tıklayınız

"VATANDAŞ MERAK ETTİĞİ HERŞEYİ ÖĞRENECEK…" başlıklı haberi okumak için görseli tıklayınız

YORUMLAR

  • 0 Yorum