Reklam

MHP’den CHP’ye ziyaret

MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut ile İlçe Başkan Yardımcısı Av. Atilla Akın, CHP Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

MHP’den CHP’ye ziyaret

MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut ile İlçe Başkan Yardımcısı Av. Atilla Akın, CHP Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

MHP’den CHP’ye ziyaret
04 Şubat 2017 - 13:05


MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut ile İlçe Başkan Yardımcısı Av. Atilla Akın, CHP Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya nezaket ziyaretinde bulundular. Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın makamında ağırladığı konuklarına Buca Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bazı projeler hakkında bilgi paylaştığı ifade edildi. MHP İlçe Başkanı Bekir Arnavut Levent Piriştina’nın göreve gelmesiyle Buca’ya yapılan hizmetlerde gözle görülür bir değişim olduğunu belirterek, “Siz tabi ki babadan oğula geçen bir yerel yöneticilik zihniyetini uyguluyorsunuz. Bunda da başarılısınız bu anlamda size ve ekibinize teşekkür ediyoruz” dedi.


MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut ile İlçe Başkan Yardımcısı Av. Atilla Akın’ın Levent Piriştina’yı ziyaretleri karşılıklı hoş sohbet ortamında gerçekleşti. Buca ve İzmir’in sorunları ile Türkiye gündemine dair önemli konular konuşuldu. Referandum süreci ile ilgili sohbet arasında karşılıklı kullanılan ‘EVET’- ‘HAYIR’ sözcüklerinin sosyal medyada tartışma konusu olabileceğine dikkat eden üçlünün bu konuda oldukça dikkatli olduğu gözlemlendi.


Türkiye’nin içinden geçtiği süreçte ayrışmaya değil birlik beraberliğe ihtiyacının olduğunu vurgulayan Levent Piriştina, “Biz toplumun her görüşüne saygılıyız, herkesin birbirinin görüşüne de saygılı olması gerektiği inancındayız. Bu anlamda yaklaşan referandum süreci vatana millete hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Ziyaretten memnun olduklarını belirten MHP İlçe Başkanı Arnavut ve Yardımcısı Akın, Başkan Piriştina’ya kendilerine gösterdiği samimiyet ve ilgiden dolayı teşekkür etti. MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut, Buca’nın sorunları karşısında parti ayrımı gözetmeden her zaman Belediye Başkanı Piriştina’ya yardıma hazır olduklarını belirterek belediyeden ayrıldılar.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum