Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu, AK Parti Mardin Milletvekilleri Muhammed Adak ve Faruk Kılıç, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Savur Belediye Başkanı Engin Uğur Hamidi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Mardin İl Müdürü Muhammed Enis Ekinci'nin yer aldığı heyetle birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, Bakanlığın Mardin genelinde ve Midyat'ta yürüttüğü çalışmalar ile planlanan yatırımlar ele alındı. Devam eden projelerin son durumu değerlendirilirken, kentin gelişimine katkı sağlayacak yeni projeler hakkında da istişarelerde bulunuldu.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, görüşmenin verimli geçtiğini belirterek, "Şehrimizin gelişimine yönelik önemli değerlendirmelerde bulunduk. Projelerimize sundukları destek, nazik kabulleri ve yakın ilgileri dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Başkan Şahin, Midyat ve Mardin'in ihtiyaçlarına yönelik yatırımların hayata geçirilmesi için ilgili kurumlarla koordineli çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.
Yorumlar
Kalan Karakter: