AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Ege-Koop’un İzmir’de konut altyapısını güçlendiren projeleri, kentte örnek teşkil eden kooperatifçilik modeli ve bölgeye sağlanan katkılar üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Milletvekili Çankırı, Ege-Koop’un yıllardır İzmir’in şehirleşme vizyonuna önemli katkılar sunduğunu belirterek Başkan Hüseyin Aslan’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Çankırı, İzmir’in gelişimi için iş birliklerinin devam edeceğini kaydetti.

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yürütülen projeler ve kooperatifçilik anlayışının kent için taşıdığı önemi vurguladı.

Yorumlar
Kalan Karakter: