2001-2015 yılları içerisinde KOSGEB İzmir Müdürlüğü’nde Müdürlük görevini yürüten ve KOSGEB İzmir Güney Müdürlüğü, Ege Üniversitesi Teknoloji Geliştirdiği Merkezi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin kurucusu olan ve bu kurumların müdürlüklerini de yapan Mustafa Çanakçı, KOSGEB Güney Müdürlüğü’nde yeniden atandı. 2015 yılında Afyona KOSGEB Müdürü olarak tayini çıkan ve iki yıl süreyle Afyon’da başarılı bir görev süresi geçiren Mustafa Çanakçı'nın tekrar İzmir'e dönmesini meslek kuruluşları ve KOBİ temsilcileri olumlu karşıladı.
Mustafa Çanakçı, yeniden İzmir'de
İki yıl önce KOSGEB Güney Müdürlüğü görevinden Afyon’a tayin olan Mustafa Çanakçı, iki yıl bu görevini sürdürdükten sonra yeniden KOSGEB İzmir Güney Müdürü olarak 1 Ağustos 2017’de İzmir’deki görevine başladı.
Yayınlanma :
02.08.2017 13:38
Güncelleme :
02.08.2017 13:39
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: