Gazetem İzmir / Yusuf ERKEK - İzmir'de 11 Temmuz 2026 Cumartesi günü Kadifekale Kır Bahçesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün töreninde, Gülşen ve Serdar Özer çiftinin kızı Azize Özer ile Leyla ve Mehmet Yüksel çiftinin oğlu, Aris Otomotiv ortağı iş insanı Mert Yüksel dünyaevine girdi.
Mardin'in Ömerli ilçesine bağlı Anıttepe (Xırbe Qelaç) köyünden Özer ailesi ile yine Ömerli ilçesine bağlı Beşikkaya (Fafe) köyünden Yüksel ailesi, uzun yıllara dayanan dostluklarını bu anlamlı evlilikle akrabalığa dönüştürdü.

Şahitliklerini Hamit Tunç ve Enes Yılmaz yaptı
Genç çiftin nikâh şahitliklerini Hamit Tunç ile Enes Yılmaz üstlendi. Düğün törenine ailelerin yakınları, dostları ve çok sayıda davetli katılarak Azize Özer ve Mert Yüksel'i bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Gece boyunca müzik eşliğinde eğlenen davetliler, genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Balayı rotası Antalya oldu
Düğün töreninin ardından Azize ve Mert Yüksel çifti balayı için Antalya'ya gitti. Özer ve Yüksel aileleri ise bu mutlu birlikteliğin iki aile arasındaki dostluğu daha da güçlendireceğini ifade ederek davetlilere teşekkür etti.

Salih Erkek’ten genç çifte mutluluk temennisi
Gelin Azize’nin amcası Salih Erkek genç çiftin mutlu günlerinde sağlık sorunları sebebiyle yanlarında olamamasından dolayı duyduğu üzüntüyü ifade ederek genç çift ile Özer ve Yüksel ailelerine bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.
Gazetem İzmir ailesi olarak biz de genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.















Yorumlar
Kalan Karakter: