Mesun Aydın / Haber Servisi - İzmir Sağlık Müdürlüğü görevini yürütürken 7 Haziran 2015 genel seçimleri için il müdürlüğünden istifa eden Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz milletvekili olmayı hayal ettiği İzmir’den seçilemeyecek sıradan aday gösterildi.
Ak Parti Genel Merkezi tarafından büyük bir titizlikle incelenen aday listesinin oluşumunda temayül yoklamaları, STK oyları, üye ve seçmenlerin görüşleri kadar aday olunan ilde gösterilen performansın da önemli rol oynadığı gözleniyor.
Eşi de doktor olan ve yakın zamanda Manisa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevinden alınarak İzmir Güney Kamu Hastaneleri Tıbbi Hizmetler Başkanlığına atanan Dr. Murat Türkyılmaz’ ın bürokratik karnesi ise adaylık sürecinde kendisini olumsuz yönde etkilediği görülüyor.
İzmir eski Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz’ ın görevine geri dönüp dönmeyeceği ise şimdiden merak konusu.



YORUMLAR