Reklam

Salih Erkek'in Kaleminden... Bu yönetimi tebrik etmek gerek!

BU YÖNETİMİ TEBRİK ETMEK GEREK!

Salih Erkek'in Kaleminden... Bu yönetimi tebrik etmek gerek!

BU YÖNETİMİ TEBRİK ETMEK GEREK!

Salih Erkek'in Kaleminden... Bu yönetimi tebrik etmek gerek!
15 Ocak 2022 - 15:08

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisine devam edilen bir yakınımı ziyaret etmek üzere Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyarete gittim.
Acil tarafından giriş yaptığım hastanede herşey düzenliydi, personeller hastalarla ilgileniyor, herkes işini olması gerektiği gibi yapıyordu.

Daha sonra yakınımın tedavi gördüğü bölümü sormak üzere danışmaya giderek ilgili servisin tarifini istedim. Yakınımın yanına ulaştığımda bir sorun yaşamadığını, doktorların, hemşirelerin ve hastane görevlilerinin titiz ve ilgili insanlar olduğunu söylemesi üzerine bir devlet hastanesinde böyle düzen kurmayı başarabilen gerek hastane başhekimine gerekse hastane sorumlu müdürüne olan merakım artmıştı.

Ziyaretimi gerçekleştirip hastane odasında ayrıldığımda birkaç kişinin hasta odalarını ziyaret ettiğine şahit oldum ve orada bulunan bir görevliye "odalara girip çıkan kişilerin" kim olduğunu sordum. Aldığım cevap merakımı bir kat daha arttırmıştı; çünkü bu kişilerin Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bülent Çalık ile Hastane Müdüresi Hacer Rastgel olduğunu öğrenmiştim.


Pek alışık olmadığımız bu durum karşısında kendilerini tebrik etmek ve tanışmak için servis çıkışına giderek ekibin hasta ziyaretlerini tamamlamasını bekledim, çıktıklarında yanlarına giderek hastalara karşı gösterdikleri ilgiye şahit olduğumu, bu sebeple kendilerini tebrik etmek istediğimi, hastanenin düzeninden dolayı da bir vatandaş olarak mutluluğumu dile getirdim.  İkisi de birbirinden kibar, nazik olan Sayın Başhekim Doç. Dr. Bülent Çalık ve Hastane Müdüresi Hacer Rastgel beni makamına davet ederek çay ikramında bulundular.

Bir gazeteci olarak tabii ki tebriklerimden sonra yaşanan omicron salgını hakkında bilgi aldığım görüşmede 3 aşımı olduğumu ancak hatırlatma aşımı olmak istemediğimi ve artık aşı olmaktan çekindiğimi söylemem üzere Sayın Başhekim şahsımı ikna etti ve çay ikramlarından sonra kendisine verdiğim sözü tutarak hatırlatma aşımı da olduktan sonra hastaneden ayrıldım.

"Bu yazıyı, böylesi yöneticilerin herkese örnek olması adına kaleme alma gereği duydum. Sayın Başhekim Doç. Dr. Bülent Çalık ve hastane müdürü Sayın Hacer Rastgel ile yaptığım hoşsohbette bana hastalara karşı güler yüzün ne kadar önemli olduğunun vurgusunu yaptılar ve gerçekten de çok haklıydılar."

Balık baştan kokar derler, bu anlamda Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi düzenini rayına oturtmayı başaran, güler yüzünü hastalardan ve hasta yakınlarından esirgemeyen Sayın Başhekime, Sayın hastane müdüresine ve tüm ekibine tebrik ve saygılarımı sunuyor, tüm yöneticilere örnek olmasını diliyorum...

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...


YORUMLAR

  • 0 Yorum