Reklam

Salih Erkek'in Kaleminden...

GENÇLER UYUŞTURUCU BATAĞINDA

Salih Erkek'in Kaleminden...

GENÇLER UYUŞTURUCU BATAĞINDA

Salih Erkek'in Kaleminden...
19 Mayıs 2022 - 16:43

Üzülerek gözlemliyor ve duyuyorum ki yurdumuzun gençlerinin yüzde 70’i uyuşturucu kullanıyor.
Bağımlı olanlar aşırı derecede tehlikeliler, uyuşturucuya ihtiyaç duyduklarında ne yapıp ediyor ve temin ediyorlar.
Lakin en büyük tehlike uyuşturucu bağımlısı olan kişi uyuşturucu alacak para bulamayınca hırsızlık, gasp, kapkaç yapıyor, hatta medyaya yansıyanları görüyoruz, katil oluyorlar, aile büyüklerine dahi saldırıyorlar.
Bu olumsuzluğun önüne sadece kolluk güçlerimiz geçemez, her kullanıcıyı tespit edip işlem yapamazlar, bu noktada hepimize iş düşüyor.
Tedavi olmayı kabul edenleri devletimizin sağlık kuruluşlarına yönlendirmeliyiz, tedaviyi kabul etmeyenleri ise abileri, anneler, babaları, amcaları, dayıları, yakın akraba ve arkadaşları polise ve jandarmaya şikayet ederek temin ettiği kişilerin yakalanmasında kolluk güçlerimize yardımcı olmalıyız.
Geleceğimiz olan gençlerimiz için önerdiğim tavsiyeme uymanız halinde emin olun ki birçok bağımlının uyuşturucu temin edebilme ihtimalinin önüne geçebiliriz.
Hep birlikte duyarlı olalım ve gençlerimizi bu iğrenç illetin pençesinden kurtaralım.
Merhum Atamız uyuşturucu batağına düşmüş gençlerimizi görüyor ve kabrinde azap çekiyor. Yaşasaydı gençleri zehirleyenleri gözünün yaşına bakmadan idam ederdi.
Yazım aracılığıyla da savcılarımıza, hakimlerimize sesleniyorum; “lütfen bu illeti satanlara ve içenlere en ağır cezaları verin, verin ki içmekten de satmaktan da korksunlar, kurtulsunlar.”
Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu bayramı gençlerimize armağan eden merhum Atamız Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi minnetle anıyor, gençlerimize de kendilerine bu bayramı hediye eden, bu vatanı armağan eden Atalarına yakışan insanlar olmaları yönünde ricada bulunuyor, hepsini Allah’a emanet ediyorum.
Her şey yurdum ve yurdumun insanları için…