Reklam

Salih Erkek isyan etti: "Hırsızlar nasıl bulunamaz"

Gazetemizin Karabağlar'da bulunan merkez ofisine 15 – 16 Şubat tarihlerinde giren ve yaklaşık 30 bin TL zarara uğratan hırsız veya hırsızlar hala yakalanamadı.

Salih Erkek isyan etti: "Hırsızlar nasıl bulunamaz"

Gazetemizin Karabağlar'da bulunan merkez ofisine 15 – 16 Şubat tarihlerinde giren ve yaklaşık 30 bin TL zarara uğratan hırsız veya hırsızlar hala yakalanamadı.

Salih Erkek isyan etti: "Hırsızlar nasıl bulunamaz"
13 Mart 2017 - 09:57

Gazetem İzmir - Gazetemizin Karabağlar Sarıyer mahallesi 5683/2 Sokak No: 3 D:1 adresinde bulunan merkez ofisine 15 ve 16 Şubat günleri sabah saatlerinde giren, 1 adet dizüstü, 2 adet ana kumanda bilgisayarı, bir adet grafik tasarım bilgisayarı ile birlikte 3 evrak dolu çanta ve çantalardan birinin içinde bulunan 7 bin TL'yi çalan hırsız veya hırsızlar hala yakalanamadı.

TÜM İPUÇLARI TOPLANDI

İki gün üst üste yaşanan hırsızlık olayı üzerine gazetemizde Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından araştırmalar yapılmış, parmak izleri olmak üzere hırsıza ait olduğu kesinleşen ayak izleri alınmıştı.

SALİH ERKEK İSYAN ETTİ: "GÖRGÜ TANIĞI TARİF ETTİ NASIL BULUNAMAZ"

Gazetemizde yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili açıklama yapan gazetemizin imtiyaz sahibi Salih Erkek "görgü tanığı Karabağlar karakolunda gerekli ifadeyi verdi. Bu ifade üzerine hırsızın hala yakalanamaması anlaşılabilir bir durum değil" dedi.

Erkek sözlerine şöyle devam etti: "15 ve 16 Şubat tarihlerinde ofisimizde yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili Olay Yeri İnceleme ekipleri gerekli incelemeleri yaptı, tüm ipuçlarını toparladı. Bundan ayrı olarak görgü tanığı bulduk, rica ettik, Karabağlar Karakol Amirliği'ne oğlum Yusuf Erkek ile birlikte giderek gördüğü herşeyi anlattı. Hırsızın yakalanmasına engel olabilme ihtimaline karşın görgü tanığının verdiği ifade detaylarından bahsetmiyorum; ancak verilen ifade üzerine bu hırsız veya hırsızların hala yakalanmamış olması şaşırtıcı, hatta utanç verici. Bu zanlılar bizi yaklaşık 30 bin TL zarara uğrattı. Maddi zarardan ziyade 2 adet ana kumanda bilgisayarımız ile grafik tasarım bilgisayarının çalınmasıyla yedeklerimiz, bilgi ve belgelerimiz de gitmiş oldu. Bu da bizi zor duruma soktu. Başta İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız'ın, İzmir İl Emniyet Müdürümüz Hüseyin Aşkın'ın, Karabağlar Kaymakamımızın Mehmet Sadık Tunç'un, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürümüz Kaan Coşkun'un bu hadiseden haberi var. Gerekli talimatları verdiler; lakin dediğim gibi 15 Şubat 2017 gününden beri bu suçu işleyen zanlı veya zanlılar hala yakalanamadı. Bu nokta itibari ile Hırsızlık Şube'de bir sorun mu var bilemiyorum. İddia ediyorum, görgü tanığının verdiği ifade doğrultusunda hırsızın yakalanamaması imkansız. Tüm bilgiler var, İzmir'de MOBESE sistemi var, şehri terk etse bile şimdiye kadar bulunması gerekirdi. Bu hırsız neden bulunamıyor akıl erdiremiyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum