Reklam

Salih Erkek Yazdı...

TUNÇ SOYER’İ SAVUNAN AVUKAT!

Salih Erkek Yazdı...

TUNÇ SOYER’İ SAVUNAN AVUKAT!

Salih Erkek Yazdı...
24 Haziran 2020 - 13:28

35 yıllık siyasetçiyim ben böylesi bir destek görmedim... 2-3 gündür CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ilgili yerel ve ulusal yazılı-görsel basın yazdı, çizdi, söyledi. Gerçi Başkan Tunç Soyer kendisine karşı yapılan eleştiri ve siyasi saldırılara karşı iki kelamla savunma yaptı. Tabii ki anlayanlara…
Lakin CHP’nin avukat olan İl Başkanı Deniz Yücel, Başkan Soyer’i mahkemedeymiş gibi sosyal medya hesabında savunma yapmış. Sayın Yücel mahkeme savunmanı bırak, siyasi savunmana geçmen gerekirdi.
Nasıl bir savunma ve destek diyecek olursanız izah edeyim Sayın Başkan.
İl Yönetim Kurulu üyeleriniz, milletvekilleriniz, belediye başkanlarınız, ilçe teşkilatlarınız, belediye meclis üyeleriniz ve partinizin gerçek sahibi olan üyeleriniz, partilileriniz ile geniş bir basın toplantısı yaparak başkanınız Tunç Soyer’e karşı yapılan saldırılara hep birlikte karşı durmanız gerekmiyor muydu?
Bakıyor ve izliyorum…. Ne hikmetse Tunç Başkanı avukatlık sıfatınla dilinin ucuyla savunup bıraktın. Gerçi Tunç Soyer’i hiç içine sindiremedin. Sindirmiş olsaydın yukarıda yazdığımı uygulardın. Tunç Başkana da iki kelam etme gereği duydum.
Sayın Soyer, meğer sen neymişsin de haberim yokmuş... İzmir’in gününü, para birimini, bayrağını değiştirecek güçteymişsin. Sen büyük İskender olmuşsun da benim haberim yok. Meğer en büyük orduları kurmuşsun da haberim yok… Yapmayın-etmeyin beyler. Bırakın adam çalışsın. İzmir ve halkı adına projeler üretsin. Üreteceği projeleri başka yöne çekmeyin. Zaten bu Allah’ın cezası koronavirüs belası yüzünden tüm Dünya genelinde ne merkezi hükümetler ne de yerel yönetimler iş yapacak zaman ve zemini zor buluyor. Zamanımızı saçma sapan işlerle harcamayalım. İşimize gücümüze bakalım…
Her şey yurdum ve yurdumun insanları için…

NOT: Hiç kimse Tunç Soyer’i bayrakla sınamasın. Örneği aşağıda gördüğünüz gibidir bilgilerinize...