Menemen'deki görüntüler bu kadar da olmaz dedirtti. Menemen Belediyesi tarafından "Moloz ve çöp dökmek yasaktır" levhası konulan yere aynı belediyenin araçları çöp ve moloz dökerken yakalandı.
Yasağı kendisi deldi
İzmir'in Menemen ilçesinde Harmandalı ile Ulukent arasında kalan Anadolu Caddesi ve devamındaki 7218 sokak civarındaki boş alanlar, atılan molozlar yüzünden çöplüğe dönüştü. İşin en ilginç yanı ise Menemen Belediyesi tarafından "Moloz ve Çöp Dökmek Yasaktır" yazılı levhanın olduğu yere belediye araçların çöp dökmesi oldu.
Harmandalı Çöplüğü var
Çok yakında Harmandalı Çöplüğü varken belediye araçlarının buraya çöp ve molozları dökmesine tepki gösteren vatandaşlar, "Menemen Belediyesi kendi koyduğu yasağa önce kendisi uysun. Buraya levhayı koyan da kendisi çöpleri döken de. Bunu gören duyarsız insanlar da gelip buraya çöp ve molozlarını döküyor. Harmandalı'daki çöplük yetmiyormuş gibi bir de burası ikinci çöplük oldu" dedi.
Hayat zehir oldu
Harmandalı Çöplüğü'nden dolayı hayatın kendilerine zehir olduğunu söyleyen çevre sakinleri, "İzmir Büyükşehir Belediyesi yıllardır bu çöplüğü buradan kaldıramadı. Pislikten kokudan pencerelerimizi açamaz ve rahat nefes alamaz olduk. Hayat zehir oldu. Bunun üstüne bir de buradaki boş alanlar çöplük ve moloz yığını haline geldi. Duyarsız ve çevre düşmanı kişiler gelip buralara moloz döküyor. Menemen Belediyesi buraya çöp ve moloz dökmenin yasak olduğunu göstermek için levha dikti. Ama kendi koyduğu yasağa kendisi uymuyor. Belediye araçları gelip molozları buraya döküyor" diye konuştular.

Yorumlar
Kalan Karakter: