Taksi çekici yardımıyla doğalgaz boru hattı için kazılan çukurdan güçlükle çıkarılırken, taksici Çelik ile araçta bulunan iki müşterisi şans eseri hafif şekilde yaralandı. Alkolsüz olduğu belirlenen Çelik, polise verdiği ifadesinde herhangi bir uyarı levhası olmadığı için çukuru fark edemediğini söyledi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, taksinin çukurun içine düşüş anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Taksinin çukuru içindeyken gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, sosyal medyaya yüklenen fotoğraf büyük ilgi çekti.
Taksi Çukura Düştü
İzmir Buca ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen kazada Murtaza Çelik'in (30) kullandığı taksi 3 metrelik çukura düştü.
Yayınlanma :
24.12.2016 12:15
Güncelleme :
24.12.2016 13:00
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: