İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak tramvayında yolculu ön işletme seferlerinde yeni bir düzenlemeye gitti. Halkapınar-Fahrettin Altay arasında sefer yapan Konak Tramvayı'nın Ramazan Bayramı sonuna kadar ücretsiz olacağını açıklayan belediye, ücretsiz seferleri uzatma kararı aldı. Alınan bilgiye göre, yolcular, Konak Tramvayı'ndan 1 Temmuz'a kadar ücretsiz olarak faydalanacak. 12,6 kilometrelik uzunluğa sahip olan ve Halkapınar ile Fahrettin Altay arasında 20 istasyonu bulunan tramvay, 1 Temmuz'dan itibaren ücretli olacak.
Tramvay 1 Temmuz'a kadar ücretsiz
İZMİR'de Ramazan Bayramı sonrası, ücretli olacağı açıklanan tramvay seferleri için yeni bir düzenleme daha yapıldı. Büyükşehir Belediyesi'nden alınan bilgilere göre, Halkapınar-Fahrettin Altay arasında hizmet veren Konak Tramvay'ı, 1 Temmuz'a kadar ücretsiz olarak seferlerini sürdürecek.
Yayınlanma :
17.06.2018 11:14
Güncelleme :
17.06.2018 11:14
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: