Dizi-film sektörü ve medya sektöründeki ünlü isimlere yönelik uyuşturucu operasyonu devam ediyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü uyuşturucu soruşturması kapsamında sabah saatlerinde yeni bir operasyon daha gerçekleştirildi.
Önceki iki operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı gerçekleştirirken, bugünkü operasyonu İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirdi.
ÜNLÜ OYUNCU EZGİ EYÜBOĞLU GÖZALTINDA
Son olarak İstanbul'daki yeni dalga uyuşturucu operasyonunda, ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu gözaltına alındı.
8 İSME ÇOK SAYIDA SUÇLAMA
Toplamda 8 şüpheli gözaltına alındı. Eser Küçükerol ve Ahmet Akçay “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti”, Saadet Ezgi Eyüboğlu “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek Veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak”, Yiğit Macit, Mehmet Ali Gül, Gizem Türedi ve Mehmet Güçlü “Fuhuşa Teşvik ve Aracılık Etme”, Saim Maci ise “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet” suçlamasıyla gözaltına alındı.
İşte gözaltındaki isimler:
Eser KÜÇÜKEROL
İsmail Ahmet AKÇAY
Ezgi EYÜBOĞLU
Yiğit MACİT
Mehmet Ali GÜL
Gizem TÜREDİ
Mehmet GÜÇLÜ
Saim MACİT
ARAMA YAPILDI: SAHTE PARA, UYUŞTURUCU MADDE VE TABANCA ELE GEÇİRİLDİ
Adreslerde yapılan aramalarda; ruhsatlı ve ruhsatsız tabanca, tabanca fişeği, çok sayıda ve çeşitli uyuşturucu madde, uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ve sahte dolar ele geçirildiği belirtildi.
Image
BUGÜNE KADAR NELER YAŞANDI?
Ünlüler camiasına yönelik “uyuşturucu” operasyonları ekim ayında aralarında İrem Derici, Hadise, Kubilay Aka gibi oyuncu ve şarkıcıların da bulunduğu çok sayıda ismin gözaltına alınıp, kan testi yapılmasıyla başladı.
Bir sonraki operasyon ekranların tanınan yüzü spikerlere yapıldı. Ela Rumeysa Cebeci, Hande Sarıoğlu ve Meltem Acet, "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma" suçlamasıyla gözaltına alınarak test verdi.
Söz konusu operasyon kapsamında Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un da bulunduğu 10 kişi, "uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve kullanımına yer sağlamak" suçlamalarıyla tutuklandı.
Uyuşturucu testi pozitif çıkan eski Habertürk ve Show TV spikeri Ela Rümeysa Cebeci de ifade vermek üzere gittiği İstanbul Adliyesi'nde “uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırma” iddiasıyla tutuklandı.
Söz konusu tutuklamaların ardından dikkati çeken bir gelişme yaşandı. “Uyuşturucu bulundurma ve satma” suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni ve işletmeci Sercan Yaşar, adliyeye götürülüp yeniden ifadesi alındıktan sonra "etkin pişmanlık"tan tahliye edildi.
Sercan Yaşar'ın tahliyesinin ardından dün çok sayıda ünlü isme yönelik bir uyuşturucu operasyonu düzenlendi.
Dün dikkat çeken gelişmelerden biri de eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'un da tutuklandığı uyuşturucu soruşturması kapsamında Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kuzeni Kasım Garipoğlu ve Burak Ateş hakkında yakalama emri çıkartılması oldu.
ALEYNA TİLKİ, DANLA BİLİC, İREM SAK VE SENNA YILDIZ DÜN SERBEST BIRAKILMIŞTI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak” suçlarından yürüttüğü soruşturma kapsamında dün şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya fenomeni Danla Bilic, oyuncu İrem Sak ve Mümine Sena Yıldız İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.
4 isim Adli Tıp’ta kan ve saç örneklerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Hakkında gözaltı kararı verilen Melisa Döngel, Yusuf Güney ve Cihan Şensözlü ise adreslerinde bulunamadı.
Şeyma Subaşı, Mert Vidinli ve Şevval Şahin hakkında da yakalama kararı çıkarılmıştı.

Yorumlar
Kalan Karakter: