Reklam

Varsa cesaretiniz bekleriz!

AK Partili Kaya, Kaftancıoğlu’nun açıklamalarını ‘darbe tehdidi’ olarak nitelendirdi.

Varsa cesaretiniz bekleriz!

AK Partili Kaya, Kaftancıoğlu’nun açıklamalarını ‘darbe tehdidi’ olarak nitelendirdi.

Varsa cesaretiniz bekleriz!
30 Nisan 2020 - 17:07

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Halk TV ekranlarında yayınlanan Şirin Payzın’ın hazırlayıp sunduğu ‘Sözüm Var’ programına canlı bağlantı yapan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sözlerini sert bir dille eleştirdi.
Kaftancıoğlu’nun canlı yayında, ‘Bir kişinin aklıyla iş yapmaları iktidarı hiç iyi bir yere götürmüyor. Buda önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde bunu gösterecektir. Bu ülkenin vatandaşı gerçekten kimin kendisine hizmet için çalışıp uğraştığını biliyor. Kimin de böylesi bir dönemde dahi neyle uğraştığını halkımız görüyor. Hatta sadece iktidar değil bir sistem değişikliğine gidileceğini görüyorum ve böyle olacaktır’ şeklindeki yorumunu ‘darbe tehdidi’ olarak nitelendiren Kaya, ‘Baskı ve tehditlere hiç boyun eğmedik. Varsa cesaretiniz bekleriz!’ dedi.
Sosyal medya hesabından Kaftancıoğlu’na cevap veren Kaya, “Önce Özgür Özel, şimdi de Canan Kaftancıoğlu darbe tehdidi savuruyor. "Erken seçim ya da başka bir şekilde..." Biz bu günlere, millet iradesini hedef alan tüm darbe girişimlerine karşı dimdik durarak geldik. Baskı ve tehditlere hiç boyun eğmedik. Varsa cesaretiniz bekleriz!” ifadelerine yer verdi.