Reklam

Yardım Edecek Kimse var mı?

15 metre karede hayat mücadelesi…

Yardım Edecek Kimse var mı?

15 metre karede hayat mücadelesi…

Yardım Edecek Kimse var mı?
01 Ekim 2019 - 09:23

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yaşayan aile zor durumda. Babanın trafik kazası geçirmesinin ardından iyice zor duruma düşen aile ayakta kalabilmek için yardımseverlerin desteğini bekliyor.
Bir yıllık Engelli Raporları da bittiği için hiç bir desteği kalmayan aile babasının tekrar bir işe gidip gelebilmesi için hiç değilse bir adet Elektrikli Akülü Sandalye'ye ihtiyacı var.
Konuyu gündeme getiren 'Bir İyilik Bir Gülümseme Sosyal Etkinlik Grubu' sözcüleri Nimet Altaş, Dilek Çoban ve Ömür Aslan, 15 metre karelik elektriği bile olmayan bir evde 2 çocuklarıyla birlikte hayat mücadelesi veren aile ile yardımseverler arasında köprü olmayı amaçlıyor.
KENT BÜROKRAT VE SİYASETÇİLERİNE ÇAĞRI
Konuyla ilgili grup sözcülerinden Nimet Altaş ile görüşen Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, baba ve annenin maalesef okuma yazması olmadığını konuyla ilgili olarak İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Kaymakamı Faik Arıcan, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, duyarlı iş adamlarına, oda başkanlarına aileye yardım çağrısında bulundu.
Aileye yapılacak her türlü yardım için:
Facebook: https://www.facebook.com/biriyilikbirgulumseme
İnstagram: Bir İYİLİK bir GÜLÜMSEME
Hesaplarından ulaşabilirsiniz.