MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN!
Yayınlanma :
02.03.2020 16:28
Güncelleme
: 02.03.2020 16:28
Yurdumda 27 şubat bir acı hikaye olarak tarihlere geçti gencecik fidanları toprağa diktik yine biz milletçe.
Düğünlerle şenliklerle uğurladığımız yiğitlerimiz geri geldiler şehitlik mertebeleriyle, Ciğerimiz yanıyor bizim bir düşünün başınız ağrısa hemen ilaç alırsınız can taşıyorsunuz sonuçta ne canlar gitti işte öyle, Bizler huzurla yaşayalım diye Vatan beklemeye giden daha 19 yaşındaki gençler bir daha geri gelmedi ve bizler artık huzursuzuz fazlasıyla.
Sebep olmuşum gibi geliyor bazen bana güzel fakat hiç yaşanmamış hayalleriyle solan çiçekler var benim Ülkemde,
Hiç savaşı bitmemeyen Ülkemin evlatlarıyız bizler ailemizin yaşaması için bedelini gencecik canlarımızı vatanımıza feda eden bir milletiz biz.
Biz bu Ülkenin hep öz evlatları olarak kalacağız.
Kırsalında doğup tarlasında yetiştirdiğimiz ürün para ermeyince gurbete düştü yolumuz bazen yarı aç yarı tok olsada büyük iş yerlerinin küçük
İşçisi olup yatan sigortanın emeklilik hatırına geceyi gündüze katarak çalıştık, biz çoğu zaman yaşadığımız şehirlerde deniz varken gidemeyip tv lerden öğrendik ne kadar turist geldiğini Ülkemize. Bu Ülkenin en zor şartlarını görmüş insanlarız biz misafiri severiz yüreğimizde ne varsa ortaya koyar kendi aşımızı yatagımızı misafire veririz, yaşamak zorken dahada maddi sıkıntılar içinde zorlaşan yaşamı çoğu zaman sineye çekerek tüm olumsuzlukları bir kenarıya bırakarak evlerimizden daha yaşı 19 olan çiçeği burnunda şehit ve gazi verdiğimiz gençlerimiz için o evin anne babası başta olmak üzere tek yürek olup Vatanımız sağolsun dedik hep.
Bir kez bile küsmedik bir kez bile darılmadık kor düşen yüreklere taş bastık bizim bir evladımız daha var bu vatana dedik.
Ülkemizin hep en iyi imkanlarından en iyi şartlarından dış mihrakların kirli oyunu olan eller faydalındı imtihan dedik ama bir kez olsun bu vatana Hainlik etmedik satmadık biz bu Vatanı.
Boğazımızda çoğu zaman kelimeler düğümlendi belkide konduramadık fakat Millet olma şuurumuzu hiç yitirmek her ne olursa olsun bu vatan bizim dedik.
Artık bu Vatanın öz evlatlarıda canını hiç düşünmeden verecek olan insanlarda iyi yerlere gelsin kuru kalabalıklara meydan verilmesin artık çünkü etrafı değil yüreği bu vatan için kalabalık yoğun duygular taşıyan insanların Ülkesi bu vatan.
Üzüldüğüm bir konu var İdlibdeki askerlerimiz iyi para aldığı için oraya gidiyormuş bu ne demektir böyle ? nasıl talihsiz bir söylem bu bu ülkede para verip askere gitmeyenlerde var herkes lafının sözünün gittiği yeri iyi düşünsün.
Sizleri Allah'a emanet ediyorum sevgiyle kalın.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: