Reklam

Yazlıkçılardan şikayet için imza hazırlığı

Gazetem İzmir’in “Karaburun'a Bakan Yok Mu?” haberine yazlık sahipleri destek verdi

Yazlıkçılardan şikayet için imza hazırlığı

Gazetem İzmir’in “Karaburun'a Bakan Yok Mu?” haberine yazlık sahipleri destek verdi

Yazlıkçılardan şikayet için imza hazırlığı
23 Temmuz 2018 - 17:52

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk sahasında olan ve Gazetem İzmir tarafından bir çok kez dile getirilmesine rağmen halen düzeltilmeyen İzmir- Karaburun yolu için yazlıkçılar imza toplayacak.

Geçtiğimiz günlerde gazetemize gelen şikayetler sonrasında Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek’in bölgeye giderek inceleme yaptığı ve yollarındaki pislikler ve asfalt bozuklukları “Karaburun'a Bakan Yok Mu?” başlığıyla duyurması üzerine Cumhuriyet Tatil Sitesi Başkanı Kazım Şensürek site sakinleriyle buluşarak durum değerlendirmesi yaptı. Konuyu ilgili olarak bölgedeki diğer site başkanlıklarıyla da istişare ederek imza kampanyası başlatmak istediklerini dile getiren Şensürek, her yıl aynı sorunla karşılaşmaktan bıktıklarını vurguladılar.

Yapılan toplantıya da çağırılan Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, burada yaptığı konuşmasında, “Bizler burada yaklaşık 6 yıl boyunca balık çiftlikleriyle mücadele ettik ve bu balık çiftliklerini açığa aldırdık. Şuan bu bölgede orkinos çiftliği var. Sahilimiz bu sebeple pislik içerisinde. Hem bununla ilgili olarak hem de buranın karayoluyla ilgili olarak sıkıntıları çok iyi biliyoruz.

Sanırım burası Yunanistan’a yakın diye Yunanistan’a verilmiş durumda. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu sebeple sanırım bu insanları umursamıyor. Bunu bizim biran öne protesto etmemiz gerekiyor. Burada gece yola çıkmak çok büyük bir tehlike. Sanırım İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu burada çalışmak yapmak için buranın yollarında birinin ölmesini bekliyor. Başkan yapmıyorsa bizim Vali’ye kadar ulaşmamız ve bu durumdan haber etmemiz gerekiyor. Şahsım, gazetem, internet haber portalım ve televizyonum buranın sorunu çözülene kadar sizlerin yanındadır” dedi.

“Karaburun'a Bakan Yok Mu?” başlıklı haberi okumak için görsele tıklayınız...

YORUMLAR

  • 0 Yorum