Reklam

AK Gençlik İzmir'de kongre heyecanı

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak eski Başkan Adil Yüksel’in yerine atanan Eyüp Kadir İnan, yarın il kongresinde teşkilat mensubu gençlerin oyuna talip olacak.

AK Gençlik İzmir'de kongre heyecanı

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak eski Başkan Adil Yüksel’in yerine atanan Eyüp Kadir İnan, yarın il kongresinde teşkilat mensubu gençlerin oyuna talip olacak.

AK Gençlik İzmir'de kongre heyecanı
05 Mayıs 2018 - 12:35

AK Partili gençler, 28 Nisan’da gerçekleştirilen ana kademe İzmir İl Kongresi’nin ardından bu kez kendi il kongrelerini gerçekleştirecek. AK Parti Genel Merkez tarafından İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Eyüp Kadir İnan, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından bugün il kongresinde partisinin il ve ilçe teşkilatlarındaki gençlerle buluşacak.

Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılması beklenen ancak programının yoğunluğu nedeniyle iptal edilen AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi, Bayraklı’daki Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak.

AK PARTİLİ GENÇLER, ÖNCE TEMAYÜLDE OY KULLANACAK, SONRA KONGRELERİNİ YAPACAKLAR

AK Parti İzmir’de Milletvekili Aday Adaylarının oylanacağı Temayül yoklaması ile aynı güne denk gelen AK Parti İzmir İl Gençlik Kongresi’nde AK Partili gençler önce oy kullanmak için Halkapınar Salonu’nda sabah başlayan ve 16.00’ya kadar sürmesi beklenen temayüle katılacak, ardından kongrelerini gerçekleştirmek için Bayraklı’ya geçecek.

GENEL SEKRETERİMİZ DE TEMAYÜLDEN SONRA KONGREMİZE KATILACAK

Kongreye tek aday olarak girecek olan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, kongrelerine temayülü yönetmek üzere İzmir’e gelen AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’in de katılım göstereceğini belirtti.

EN İYİ ÇALIŞAN PARTİ TEŞKİLATI OLACAĞIZ

50 asil ve 25 yedek üyeden oluşan il yönetim kurulu listesini de tamamlamak üzere olduğunu kaydeden Başkan İnan, seçimler için yoğun bir şekilde çalışmaya hazır olduklarını, İzmir’de en iyi çalışan parti teşkilatı olacaklarını söyledi:

“24 Haziran’a kadar Ramazan ayının da bereketiyle İzmir’de en yoğun çalışan teşkilat olacağız. Türkiye’deki son kongreyi biz yapıyoruz. Genciz enerjimiz ve heyecanımız herkesten yüksek olacak. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza verilmiş bir sözümüz var, onlara karşı mahcup olmayacağız. Tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Yönetim kurulu mülakatlarımız sona erdi. İzmir’in tüm kesimlerinden tüm ilçelerinden yoğun talep vardı yönetimimize girmek için. Hepsinden bir arkadaşımızı aldık yönetim kurulu listemizi tamamlamak üzereyiz. İnşallah kongremizle birlikte AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın 50 asil, 25 yedek yönetim kurulu seçilmiş olacak. İktidar partisinin gençleri olarak hem temsiliyet ve hem teşkilatlanma noktasında seçimler için yoğun bir çalışmaya gireceğiz. 30’da 30 atamaları yaptık. Genel Sekreterimiz Fatih Şahin, kongreye katılım gösterecek.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum