Reklam

AK Parti Teşkilat Başkanlığı ona emanet

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül tarafından, parti teşkilatının bütün birimlerinde teşkilat başkanlığı dahil olmak üzere çok sayıda görev alan AK Parti İzmir İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, teşkilat başkanlığı gibi önemli bir sorumluluğu üstlenmeyi beklemediğini belirterek, omuzlarındaki sorumluluğun farkında olduğunu söyledi.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı ona emanet

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül tarafından, parti teşkilatının bütün birimlerinde teşkilat başkanlığı dahil olmak üzere çok sayıda görev alan AK Parti İzmir İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, teşkilat başkanlığı gibi önemli bir sorumluluğu üstlenmeyi beklemediğini belirterek, omuzlarındaki sorumluluğun farkında olduğunu söyledi.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı ona emanet
11 Mayıs 2018 - 10:32

Üniversite yıllarında Ülkü Ocakları’nda görev yapan ancak okul yaşamının bitmesinin ardından iş yaşamına atılan ve 2003 yılında AK Parti ile siyaset yaşamına başlayan Tanfer Kemerli, AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylığı ve birçok ilçede yaptığı teşkilat başkanlığı görevlerinin ardından bu kez İl Başkanlığında Teşkilat Başkanı olarak göreve başladı.

İZMİR’DE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, seçimlerin önemine işaret ederek, “Bu seçim gerçekten hem ülkemiz hem de geleceğimiz için çok önemli bir seçim. Tüm teşkilat mensuplarımızın bugüne kadar gösterdiği özveriden daha fazla emek harcayarak daha yoğun çalışmalarını istedik. Sayın il başkanımızın İzmir’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak söyleminden yola çıkarak sürekli sahada herkese temas eden bir teşkilat yapısı oluşturuyoruz. Verdiği oya ve partisine bakılmaksızın tüm hemşehrilerimizle temasa geçerek bu seçimlerin Cumhur ittifakı noktasında anlatılmasını sağlayacağız. Artık İzmir’de hiçbir şey eskisi gibi olmasın. İzmirli hemşehrilerimizin de ideolojik söylemlerden ziyade hizmete ve samimiyete bakacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

GÖRÜNDÜĞÜM GİBİ OLMAYI SEVİYORUM

Teşkilat başkanlığında ilçe görevleri nedeniyle zaten deneyimli olan AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, ‘göründüğü gibi olmayı tercih ettiğini’ söyledi:

“Teşkilat konusunda hiçbir zaman korkum ya da görevin altından kalkamama telaşım olmadı. Çünkü ben insanlarla aile yapısını kurma noktasında kendimi çok başarılı görüyorum. İnsanların iyi ve kötü gününde yanında olmak zor bir iş değil. İnsan severim. İnsanların olumsuzlukları görmek istemem. İnsanları güler yüzle karşılamayı severim. Bütün bunlar siyaset yaparken büyük bir avantaj imiş. Bunu bana dışarıdan insanlar söylüyor. Farklı bir şey yapmıyorum. Göründüğüm gibi olmayı seviyorum.”

DENEYİMLİ TEŞKİLAT BAŞKANI KEMERLİ HIZLI BAŞLADI

“Seçime çok az bir süre var. İl Teşkilat Başkanlığı görevim var. Sorumluluğu ağır. Sayın il başkanının doğrudan takdiri. Bu görevi beklemiyordum. Başka bir görev olacağını sanıyordum. Yerel yönetimler, çevre ve şehircilik başkan yardımcılığı gibi. Teşkilat Başkanlığı takdiri beni hem mutlu etti hem omuzlarımdaki sorumluluğu arttırdı. Bu görevin de altından kalkacağıma inanıyorum. Geçmiş dönemdeki ilçe deneyimlerim yararlı olacak. İlçe teşkilatlarının neler yaptığını çok iyi biliyorum. Seçime az bir süre var. Göreve geldiğimizden bu yana bir hafta oldu” diyen AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, çalışmaya ilçe koordinatörlerini atayarak hızla başladıklarını belirtti.
TEŞKİLATIMIZ MİLLETVEKİLLERİMİZ SAHAYA ÇIKMADAN HAZIR OLACAK

Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, bütün teşkilat mensuplarını işe katarak çalışmalarına başladıklarını dile getirerek, başlattıkları çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

“İlk olarak sayın il başkanımız atandıktan sonra ilçelerin devam etmesi gereken ilçe başkanları ve değişmesi gereken ilçe başkanlarıyla ilgili çalışma başlattı. Bazı ilçe başkanlarımız devam etti bazıları değişti. Yeni seçilen 4 ilçe başkanımız da milletvekili aday adayı oldu. Bu da ayrı bir yenilenme gerektirdi. Teşkilatlarımızın yüzde 50’si yeni, yüzde 50’si ise eski yönetimlerin devamı. İlçe teşkilat başkanlarıyla irtibata geçtik. Kendi ilçelerinde yapmış oldukları teşkilat şemalarını istedik. Onlarda da mahalle koordinatörleri var. Mahalle başkanlarının belirlenmesi ve mahalle yönetimlerinin toplantı yapmaya başlayıp başlamadığı şeklindeki bilgileri istedik. Onların da şu anda birçoğu tamamlandı. Birkaç ilçe kaldı, bugün onlar da tamamlanacak. İlçelerdeki ana yapı tamamlandıktan sonra Teşkilat Komisyonu oluşturacağız. Şu anda o çalışmaları yapıyoruz. İlçe koordinatörlerini belirledik. İlçe koordinatörleri il yönetim ve il yedek yönetim kurulu üyelerimizden oluşuyor. Herkese görev vermeye çalıştık. Bu yemek gibi. Herkesin bunda bir katkısı olması lazım. Üç beş kişi çalışıp grisi çalışamaz. Herkes bu taşın altına elini sokmalı diye düşündüm. İlçe koordinatörlerimiz Salı günü itibariyle ilçe toplantılarına katılım sağladılar. Hepsi oradaki görevlerini yerine getirip raporlamalarını bize sundu. İlçe koordinatörlerimiz pazartesi görevi alıp Salı günü başladı. Karşıyaka Belediye Başkan adaylığı döneminde ‘Karşıyaka’nın kaybedecek bir dakikası yok’ demiştik. Şu anda da İzmir’in kaybedecek bir dakikası yok. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri ile 2019 yerel seçimleri var. Hazırlıklarımızı hızla bitirip tam kadro sahaya çıkmamız gerekiyor. Teşkilat çalışmaları normalde seçim sürecinin dışında devam eder. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) devreye girer. Tüm birimler, il yönetimleri ve ilçe yönetimleri SKM’nin emrine girer. Bu da normalde yapmamız gereken çalışmaları SKM bünyenizde yapmanıza neden olur. O yüzden SKM’nin oluşturduğu tabloya göre tüm birim başkanları o yol haritasına göre devam edecek. Planlarımıza göre milletvekilleri listeleri açıklanmadan evvel İzmir teşkilatı olarak hazır hale gelmeyi hedefliyoruz.”

İFTAR VE SAHURA AYARLI BİR PROGRAM UYGULAYACAĞIZ

Seçim sürecine Ramazan ayının girmesi nedeniyle, ayrıntılı ve özel bir çalışma programını hayata geçireceklerini dile getiren AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, sahada seçim çalışmalarını iftar programları ve sahur programları şeklinde yürüteceklerini söyledi.

HER EVE, HER İFTAR ÇADIRI VE SAHURA KATILACAĞIZ

Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, iftara kadar esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri yapacaklarını, iftarda her teşkilat mensubunun bir evde ya da iftar çadırında iftara katılacağını anlatarak, her platformda 24 Haziran seçimlerinin önemini ve MHP ile yaptıkları Cumhur İttifakı’nın nedenlerini anlatacaklarını kaydetti:

“Ramazan olması çalışmalarımızla alakalı farklılık oluşturacak. Her bir mahalle üyemiz ilçe yöneticimiz, il yöneticimiz, milletvekili adayı gibi sokaklarda görev yapacak. Hem adayların yanında hem adaylar yokken. Üç gün sürecek kampımız, teşkilat eğitim semineri gibi olacak. Kişisel gelişimden beden diline, iletişim becerilerine kadar pek çok alanda bilgi ve eğitim verilecek. Görev yapacak arkadaşlarımız için önemli bir durum. Ramazandaki çalışma performansımız gündüz iftara kadar esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri şeklinde olacak. İftardan sonra da vatandaşlarımızla birebir temas içinde olacağız. Her teşkilat mensubumuz ya bir evde iftara katılacak ya sokak iftarında olacak. Sahurda da bazı merkezlerde sahur sohbetleri şeklinde programlar planlıyoruz. Orada da İzmirli vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Milletvekili adaylarımızla buluşmalarını sağlayacağız. Tüm birimlerimizle birlikte ortak hareket ederek ortak söylemler ve anlatımlar hazırlayacağız. Cumhur ittifakını nedenlerini, önemini anlatacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum