Zanlıların Güneydoğu'da birçok il ve ilçede sürdürülmekte olan operasyonları engellediği ve devleti katil olarak göstermek amaçlı oluşturulan beyaz insiyatif platformunun yöneticisi olduğu, İzmir'de birçok kanunsuz eyleme katıldığı ve asıl amaçlarının Cizre, Nusaybin ve benzeri ilçelerde hendek kazarak Türkiye'yi bölmeye çalışan teröristleri korumak olduğu ileri sürüldü.
O şirketin sahibi çıktı
Şirketin sahibi ise kamuoyunun yakından tandığı bir derneğin baştan çıktı. Temizlik ile insan kaynakları alanlarında faaliyet gösteren Er-Ka şirketinin sahibi Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Erhan Kahraman'ın olduğu belirlendi. Erhan Kahraman ile birlikte aralarında Gülen'in yeğenlerinde de bulunduğu 17 kişinin sorgusu İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sürüyor.
Aynı zamanda HDP'nin de üyesi olduğu belirtilen Kahraman'ın, ByLock uygulamasını kullandığı, adının da kırmızı listede yer aldığı öğrenildi.

Yorumlar
Kalan Karakter: