Olay, Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. İddiaya göre maskeli ve silahlı 4 şahıs kuyumcuya gelerek altınları almak istedi. Silahı kuyumcuya doğrultan şahıslar, yaklaşık 200 bin lira değerindeki altınları alarak kaçtı. Soygunu gerçekleştirenlerin takip edilmemek ve çevredekileri korkutmak için havaya birkaç el silahla ateş ettikleri de öğrenildi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi çevre güvenliğini aldı. Polisin çalışmaları devam ediyor.
Bağcılar'da maskeli silahlı kuyumcu soygunu
Bağcılar'da maskeli silahlı 4 kişi bir kuyumcu dükkanından yaklaşık 200 bin liralık altın çaldı. Soyguncuların çevredekileri korkutma amaçlı havaya birkaç el ateş ettiği öğrenildi.
Yayınlanma :
21.02.2018 09:24
Güncelleme :
21.02.2018 09:24
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: